A Playmate-választás közönségdíjasa szeretné a cím adta összes lehetőségét kihasználni, hogy minél ismertebb lehessen, mert úgy gondolja, ismertségével jól tudná érvényesíteni saját céljait. Nem akar olyan celeb lenni, aki a vetkőzésen kívül mást sem csinál, ezért valamit le akar tenni az asztalra. Persze nem Nobel-díjra hajt, nagyon kicsi ruhákat tervezne szilikonmellű lányoknak, meg sztriptízeseknek.

"Nem én nyertem. A közönségdíjas lettem, de ezt láttam, ezt nem lehet elsumákolni, megbundázni. Facebookon több ezer lájkom volt, közel hatezer. Azt beszorozták tízzel, az hatvanezer pont. Nálam volt a legtöbb kommentár, nálam volt a legtöbb felhasználó. Láttam a dolgot. És mindenre reagáltam. Próbáltam mindig újat adni az embereknek. Feltöltöttem képeket, foglalkoztam velük, mindenkinek személy szerint válaszoltam. Szeretik, ha foglalkoznak velük" – mesélte el a Velvetnek Lévai Adrienn, szerinte miért ő nyerte meg a Playmate-választás közönségdíját.

A 24 éves versenyző két évvel ezelőtt rakatott be magának mellimplantátumokat, mert aszimmetrikusak és kicsik voltak a mellei, és közönségdíjasként egészen határozott elképzelései vannak arról, hogy mit akar kezdeni a hirtelen jött ismertséggel. Többek között szeretne egy saját ruhakollekciót piacra dobni, mert nem akar olyan celeb lenni, aki semmit sem csinál, csak vetkőzget.

"Nem egy normális dolog az, hogy azáltal vagyunk celebek, hogy levetkőzünk, de konkrétan nem rakunk le semmit sem az asztalra. Ez nem egy normális megélhetés. Én kereslet-kínálati elven terveznék ruhákat, mert magam is sokáig bajban voltam amiatt, hogy L-es felső kell, de csak S-es bugyi. Már a bőrt lekapartam volna a fejemről a harmadik bolt után, hogy egyszerűen nem tudod összeválogatni a cuccokat. Akkor gondoltam magamban, hogy akkor én ennek a célközönségnek tervezek majd ruhákat. Mert vannak szép számmal szilikonos vagy méretkülönbséggel rendelkező lányok. Szexisebb fazonú, színű, anyagú ruhákat terveznék. A többi tervező próbál az átlagnak gyártani. Én mindenféle rikító fényes, láncos, tangabugyis ruhákat készítenék, azoknak a lányoknak, akik fotózáshoz viszik, vagy táncoslányoknak. Őket szeretném bevonzani" – határozta meg félelmetes pontossággal célközönségét Lévai.

Az aktmodellként évek óta tevékenykedő playmate már korábban is fontolgatta, hogy elindul a versenyen, de eddig nem érezte azt, hogy annyit ki tudna venni az egészből, mint amennyit beletesz. A saját kollekció megálmodásával azonban megváltozott a véleménye: "Eddig ódzkodtam a versenytől. Már 2007-ben is mondták, hogy jelentkezzek, de én pont nem akartam celeb lenni. Nem érdekelt, hogy mindenhol ott legyek. Szeretek nyugodtan elmenni a belvárosba, vagy egy plázába, anélkül, hogy odajöjjenek. Viszont most, hogy belefogok dolgokba, rájöttem, hogy ez így tök jó. Annak, aki nem tudja mire használni ezt, annak csak egy nyűg. Eddig zavart, de most már úgy vagyok vele, hogy valamit valamiért. Bevállaltam" – mesélte a modell, aki a Velvet látókörébe először a méltán híres vibrátordobó-versennyel került, igaz, akkor még nem tudtuk, hogy kivel van dolgunk.

Az erotikus munkákat nem megvető Lévai azt állítja, a pornózást nem vállalná be azért, hogy megismerjék. "Nekem a szexuális aktusba nem fér bele, hogy valaki beleszóljon oldalról, hogy így tartsd a lábad, meg úgy tartsd a feneked. Ez engem undorít. Mivel mi is ilyen jellegű dolgokkal foglalkozunk családi vállalkozásban, én tudom, hogy ez egy ilyen dolog, és ez engem nem vonz. Vágom az egész lényegét, és ez nekem nem jön be" - mesélte a modell, aki ezek szerint saját maga filmre vett anális izgatását nem tartja pornónak.

Egészen biztos benne, hogy céljai eléréséhez bőven elég lesz neki a közönségdíj, sőt, azt állítja, ismerősei is azt mondták neki, hogy nem kell nyernie ahhoz, hogy hosszú távra előny tudjon kovácsolni magának az adódó lehetőségekből. "Nekem nem kell egy év Playmate-jének lennem. Előtte is volt már csomó magazincímlapom. Igazából én modell vagyok, ebben vagyok benne öt éve. Aktmodell vagyok, glamour modell, és Pornó Oszkárom is van. Több erotikus rendezvény kapcsán álltam már kamerák előtt, adtam interjút. Neki [a nyertes Daniludisz Nikolettnek - a szerk.] most új, beleesett ebbe az egész dologba. Támadni is fogják, meg szeretni is fogják. Nem tudom, hogy fogja kezelni. Nekem a fülem mellett a negatív komment elmegy, viszont aki új, annak egy ilyen cím nehéz lehet."