A modell pár napja Brazíliába utazott férjével, hogy jól kimulassa magát a karneválon. A kis pihenés rá is fér, hiszen az elmúlt időszakban volt munkája bőven: szerepel több ruházati márka tavaszi kampányában, ráadásul két magazinban is feltűnik. Míg reklámarcként – értelemszerűen – felöltözve pózol a képeken, a V magazin kedvéért egy szál nadrágra vetkőzött, hogy némi mellet és csigolyákat villantson.

A V magazin rendre vetkőztet hírességek, legyen szó akár ismert énekesnőkről vagy modellekről. A kiadvány hetvenedik számában például Gisele Bündchen meztelenkedik úgy, hogy igazából nem mutat meg magából túl sokat. A farmert viselő modellről Hedi Slimane készítette a fotókat, az összképért pedig Clare Richardson stylist a felelős. A 30 éves, egygyermekes celeb az egyik fotón ugyan csak egy nadrágot visel, de mivel hátat fordít az olvasónak, melléből sem látszik sok. Sokak szerint ez nem is baj, sokkal izgatóbb az, ha valaki csak sejtet, és nem tárulkozik ki teljesen. Mások szerint a modell, aki terhessége alatt is ügyelt az alakjára, csupa csont és bőr, a Hollywoodlife szerzője szerint például nem lenne szabad túlzásba vinnie az edzést.

A világ legjobban kereső modellje jóval visszafogottabb formában reklámozza a svéd H&M márkát, pontosabban annak tavaszi kollekcióját . A virágos, világos, könnyed holmikat viselő Bündchenről Daniel Jackson készített képeket a Spring Awakening című kampányhoz. Bár a modell nem a szavak embere, hajlamos hülyeségeket beszélni – legyen szó akár a szoptatásról, akár a naptejről –, ez nem jelenti azt, hogy ne lenne igény a munkájára. A svéd ruházati márka aktuális kampánya mellett a Balenciaga és a Colcci tavaszi kollekcióját is ő népszerűsíti, és a török Vogue márciusi számához is készült róla egy fotósorozat. Mert Alas és Marcus Piggott képein a modell ismét a vadabb oldalát mutatja meg, igaz, mellét ezeken a felvételeken is gondosan eltakarja.

A munka mellett azért jut némi idő a szórakozásra is, a modell férjével, Tom Bradyvel együtt nemrég szülőföldjére, Brazíliába utazott, hogy részt vehessenek a karneválon. Ha Gisele Bündchen éppen nem a felvonulók közt táncolt, akkor egy közeli erkélyről követte szemmel az eseményeket. A TMZ videója szerint Brady annyira nem élvezte az eseményt: míg neje vígan ropta az erkélyen, addig ő unottan nézte a tömeget. Bündchen később addig nógatta, amíg nem kezdett el ő is táncolni, de a videó tanúsága szerint nem a parkett ördöge.

Bradyre egyébként kicsit rájár a rúd, ugyanis nemcsak a fent említett jelenet miatt cikizik, hanem új frizurája miatt is: a copf vagy a hajpántos megoldás nem annyira szerencsés. Ez persze nem zavarja híres feleségét, aki szemmel láthatóan továbbra is imádja gyermeke apját, hiszen az elmúlt pár napban több olyan fénykép is készült róluk, amin Bündchen megcsókolja, megöleli a sportolót vagy éppen az ölében ül.