A szerda délutáni Nekedvalóban sikerült felidézni a Mónika Show hangulatát: öt néző lehetőséget kapott, hogy beszóljon Szandikának, a paplanszájú exvillalakó pedig a színfalak mögött végighallgatta a kritikákat – majd a stúdióban osztotta ki azt, akinek nem tetszett a véleménye.

A szerdai Nekedvalóba érkezett olyan Való Világ rajongó, aki szerint Szandika egy lelki toprongy, a női nem megszégyenítője és sunyi, de persze olyan néző is elmondta véleményét Szandikáról, akinek a nemrég kiesett versenyző a példaképe: a műsorban a jelenlévők szabadon beszólhattak Szandikának, Szandika pedig szabadon visszaszólhatott nekik.

Mint a tök, bazdmeg!

Miután a tököli táncoslány csöndben végighallgatta mindenki kritikáját, lehetőséget kapott, hogy válaszoljon a véleményekre: megszokott stílusához hűen, amint megkapta a lehetőséget, hogy a stúdióba lépjen, azonnal buldózerré vedlett Szandika.

„Hatvanévesen itt kampányolsz ellenem, gratulálok! Te meg mit foglalkozol azzal, meddig alszom, amikor kikeltem az ágyból, vittem a showt!” – rontott be a stúdióba a plasztikversenyző, majd kiosztotta a közönséget is. A tömegből ugyanis valaki bekiabált neki, hogy „buta liba”, de Szandika nem hagyta magát: „Melyik az? Annyira imádom, hogy ott ülnek akárhányan és valamelyik megszólal! Jól van kukker, cseréljél szemüveget, oszt ülj le magadnak!” – kiabált Szandika.

„Nagy kopaszfejű hülye! Akkora a feje, mint a tök, bazdmeg, ha nem szólalsz meg, akkor is látom, hogy te beszélsz, mert ilyen a fejed” – cizellálta mondanivalóját a plasztika elkötelezett híve.

A legjobb show

Az egész beszélgetés hasonló stílusban folyt, a műsorvezető, Istenes Bence megszenvedett a show-val, bár bevallása szerint ez volt az eddigi legjobb Nekedvaló.

“Én nem hallottam, hogy bazdmegolás lett volna különben, legalábbis nekem belül nem tűnt fel. Szandika most találkozott először a nézőkkel, azokkal, akik szeretik, és akik nem szeretik. Neki kicsit hevesebb a vérmérséklete, nemcsak a vendégekkel keveredett vitába, hanem a közönséggel is. Tudniillik van egy 50-60 fős közönségünk is, akik folyamatosan reagáltak arra, amit Szandika mondott, és ez Szandikának nem tetszett, hogy valaki belekötött abba, amit mondott" – mondta a Velvetnek Istenes.

"Én közben jól szórakoztam, bár nagyon nehéz volt őket koordinálni, a szünetben kaptam már kaptam hangosbeszélőt is, mert nem hagyták abba, folyamatosan vitatkoztak. Ha hazamegyek, visszanézem, mert látom, hogy mindenkiben indulatokat keltett. Én úgy érzem, hogy ez volt az egyik legjobb Nekedvaló, temperamentumos volt, annyi élet volt benne, nekem nagyon tetszett” – tette hozzá a műsorvezető.

A beszélgetésből azért az kiderült, hogy Szandika egyáltalán nem bánja, hogy kikerült a villából, és Sanyi is megjelent a műsorban: a paplanszájú szállásadójától megtudhattuk, hogy a szombati párbajon Szandika csak azért csapott balhét, mert nagyon unta a műsort, és nem azért, mert valóban féltékeny lett volna Sanyira.

A teljes Nekedvalót megtekintheti ide kattintva.