A két valóságshow-hős hamarosan még bátrabban vigyoroghat: Zsófi fogait kifehérítették egy budai fogászaton, Szandika fogsorát pedig egy másik budai klinikán fogják sorba rendezni, a sajtó a konzultáción vett részt. Az ex-VV-sek sokat spórolnak a sajtónyilvános orvosi beavatkozáson, Zsófi például minimum 80.000 forintot hagyott volna ott fehérebb fogaiért.

Zimány helyett egy másik szőke

VV Zsófi helyett az óriási hírveréssel beharangozott Zimány Lindát várták a fotósok a budai fogászaton, de mint a helyszínen az esemény sajtósa elmondta, Zimány épp Dzsudzsákkal van elfoglalva, nem érdemes rá várni: viszont ha már ilyen szépen összejöttünk, elhozták nekünk VV Zsófit és kapott ő több ezer forintos fogfehérítést.

A egykori valóságshow-naiva még mellműtétjéből sem gyógyult fel teljesen, vastagon befáslizott mellkassal érkezett, mint megtudtuk, hamarosan kiveszik a varratokat, és már csak 3 hétig kell gyógymelltartót hordania.

„Volt egy lehetőség, aztán mondta a doktor úr, hogy holnap műt és mondtam neki, hogy jó. Ez nagyon hirtelen jött, kedden kiderült, hogy szerdán fél kettőkor műtenek” – mondta Zsófi, aki a fogfehérítésbe hasonlóan meggondolatlanul vágott bele. „Nem félek tőle, mert olyan hirtelen történnek ezek a dolgok, hogy én mindig csak kitalálok valamit és jön. Tehát így jó…” – mondta a VV-s az orvosi macera előtt.

Ingyenfogorvos galéria, 18+

Maga a beavatkozás körülbelül fél órát vett igénybe, kémiai fehérítést végeztek a naiván, mely 80–100 ezer forintba kerül, ha nem celebként, sajtónyilvánosan vesszük igénybe a szolgáltatást.

Szandika nem genetikai selejt

Zsófi fogfehérítése után nem sokkal Szandikának volt jelenése egy másik budai fogászati klinikán: ő nem fehéríttetni akart, hanem foghíjait ritkítani. „Össze szeretném a fogaimat húzatni, de mivel ezt úgy tűnik, nem lehet fogszabályzóval megoldani, így nem tudom… még én sem tudom, hogy mit találnak ki rá” – mondta Szandika.

Az orvos, Dr. Losonczy Levente bár konkrét javaslattal még nem állt elő a konzultáción, abszolút pozitívan állt a dologhoz: „Nem nőtt ki egy foga, egy fogának kisebb a mérete és az állkapocscsont és a fogak mérete nem illeszkedik teljesen egymáshoz, ez okozza a problémát. Lenyomat vétel után megtudjuk, mennyi hely áll rendelkezésre, és ez alapján mi az optimális megoldás. Implantálni neki nem biztos, hogy lehet, mert elveszthet két fogat a helyhiány miatt. Meg fogjuk nézni, hogyan tudunk valami esztétikus megoldást készíteni” – mondta el a Velvetnek az orvos.

Mi szóltunk! 18+

„A módszertől, és a felhasznált anyagtól függ a beavatkozás ára, lehet néhány 100 ezer forinttól milliós nagyságrendig, attól függ, hogy mi lesz a röntgen és a minták megvizsgálása után a diagnózis. Szerintem az ő esetében egy egyszerű módszerrel is lehet szép, esztétikus eredményt elérni” – tette hozzá dr. Losonczy.

Szandika azonban nem látta ennyire pozitívan a helyzetet, a konzultáció vége felé már kiborult a heves vérmérsékletéről ismert pszeudo-celeb, mondván, ő egy genetikai selejt – pedig sok embernél előfordul, hogy az állkapocscsont és a fogak mérete nem egyezik. „A rossz gének... Hibás vagyok amúgy nagyon. Ezt szívom már évek óta! Amúgy lehet ezen mosolyogni, de tényleg. Ezért az összes plasztika, mert olyan szarból vagyok összerakva! Szarok a gének, nyugodtan írjátok le” – kesergett a VV-s plasztiktáncos, aki hamarosan az orrát műtteti meg.

Az exvillalakó már járt is plasztikai sebésznél, jövő héten pedig sor kerül a műtétre: csak orra lesz keskenyebb, sem mellét nem műtteti meg, sem zsírját nem szívatja le.