Közlekedési balesete ügyében megtartják Stohl András második tárgyalását, ahol várhatóan ítéletet is hoznak. Ügyvédje nem akart a tárgyalás előtt nyilatkozni, de a színész elejtett mondatából az sejthető, hogy felfüggesztett szabadságvesztéssel lenne elégedett. Kövesse a tárgyalást a Velveten.

9:00

A bíró a közvetítés felfüggesztését kérte. Amint lehet, jelentkezünk.

8:57

Megérkezett a tárgyalóterembe Stohl András. K. Pál sértett és V. László is, és talán egy szakértő is. A bíró megkérte a fotósokat, hogy hagyják abba a fényképezést.

Várhatóan perceken belül megkérik a tudósítás felfüggesztését. Ha lehet, még a múltkorinál is több fotós és operatőr kíváncsi Stohl András tárgyalására.

08:44

Még nem tudni, hogy lehet-e majd tudósítani a tárgyalásról. A tárgyalásra 6 főt idéztek. Előzetes számításaink szerint ez a vádlott, a vádlott jogi képviselője, a sértett, az ő jogi képviselője és a két szakértő, akiknek a szakértésén nagyon sok múlhat.

K. Pál, a legsúlyosabban megsérült sértett nem sokkal fél kilenc után meg is jelent a bíróságon. Ing, kalap, nadrág volt rajta, botot nem láttunk nála, segítség nélkül közlekedett. Ettől függetlenül persze lehetnek maradandó sérülései, többek között erről fog majd beszélni az orvosszakértő.

08:33

Tudósítóink harcban állnak a bíróság épülete előtt.

A december 14-i tárgyalás után március 31-én, csütörtökön tartják Stohl András közlekedési balesetének ügyében a második tárgyalási napot. Az első tárgyaláson még nem álltak rendelkezésre a szakértői vélemények, ezeket valószínűleg a második napon ismertetik, de kérdéses, hogy a baleset egyik sérültje K. Pál meg tud-e jelenni a bíróságon. Ha megjelenik, akkor valószínűleg az ő meghallgatása is hátra van még. Az előzményeket itt megtalálja.