A hormonok árja áttörte gátjait az Éden Hotelben. Krisztián és Niki testnedvekben bővelkedő smárorgiát rendezett a fürdőben, ahol nemcsak a nyelvek, hanem az ujjak is új utakra tévedtek.

Jelmezes bulit tartottak az Éden Hotelben az új vendégek tiszteletére. Az események a klíma, a kitűnő társaság, és az elfogyasztott alkoholmennyiség a szokásos fejleményekben kulmináltak: akinek még volt miből, az vetkőzött, a többiek táncoltak, vagy a medencébe ugráltak. Így tett Niki is, aki előszőr Alíz ajkaira kívánt rá, majd Krisztiánnal csókolózott egy szuperintenzívet. Amikor ráébredtek tevékenységük szalonképtelen mivoltára, a fürdőszobában kerestek menedéket "Hát igen, ott történt több is köztünk, mondhatjuk pettingnek. Tovább is mentünk volna, de nem úgy alakultak a dolgok. Niki féltette a pozícióját, nekem már nem volt mit, miután Szandrával voltam..." - nyilatkozott az ott zajlott eseményekről a Velvetnek Krisztián.


A páros az újrapozicionálás egyik kevéssé bevált módszerével élt: az orvosnak öltözött Krisztián - aki korábban már Szandrával is átélt néhány intim pillanatot - a zuhany csempéjére pozicionálta a szobalánynak vetkőzött Nikit, szájuk pedig egymáséra tapadt, piócamód. A vidám pillanatok a tükör előtt folytatódtak, ahol Krisztián mögékerüléssel és egy laza fingerlizéssel szerzett pontot a vonakodni nem látszó Nikinél. Aktusba azonban nem bonyolódtak: Niki arra mégsem vágyott.

Szandra az események hatására megosztotta a világgal, hogy Krisztiánból nem érez felé áradó tiszteletet. A lány végül tettleg tiltakozott: kizárta a legényt a közös hálóból, majd tovább morfondírozott a játékostársi tisztelet hiányán. Krisztián végül csak rádöbbent: lehet, hogy a lány neheztel rá, és ki fogja ejteni, ha lehetősége lesz rá.