A Viasat3 valóságshowjának szexuálisan legaktívabb párosa megint alkotott: dugásig ugyan még mindig nem jutottak, de sokat léptek előre egymás testének felfedezésében. Krisztián masszázst ígért Szandrának, pont mint múltkor, és –milyen meglepő– megint más lett belőle. Videó van, happy finish most nincs.

Éden Szandra komolyan megdolgozik a negyedórányi ismertségért, már harmadszor bonyolódik szexbe az Éden Hotel forgatásán. A tökéletes jászkarajenői férfi után múlt héten a 21 éves lány Krisztiánnal állt össze, és persze már összeismerkedésük estéjén egy szál tangában masszíroztatta magát: a masszázsból nem lett sok, azonban egy kis szexet végre láthattak az arra éhes reality-rajongók. Most hétfőn ismét volt egy kis petting, megint mutattak egy kis mellett, sőt, talán egy kis orált is láthattunk.

Masszázs a fürdőben

Míg az Éden Hotel lakói lent buliztak, a Szandra-Krisztián páros a fürdőszobában esett egymásnak: Krisztián a hétfői adásban fenékmasszázst ajánlott a számára állítólag elviselhetetlen tatabányai modellnek, majd mégis a lány csupasz melleit kezdte fogdosni. Szandra azonnal felajánlotta, hogy levetkőzik, majd a páros az ágyban folytatta az állítólag fenékmasszázst – misszionárius pózban.

A petting aztán mintha orálszexbe fajult volna, egy biztos, Krisztiánról megint nem került le az alsógatya, Szandráról sem a tanga.

Csak petting, semmi más

Ön szerint volt orálszex?

Szandra már bánja, hogy a kolumbiai showban túl sok mindent megmutatott magából, mondván, nem gondolt bele, hogy például családja is láthatja a műsort, de váltig állítja, csak pettingelt a tánctanárral. Krisztián szerint azonban ha valaki „negyed órára belecsücsül”, az nem petting: eddig ilyet még nem láttunk a párostól, úgyhogy reméljük, hamarosan végre lesz valódi (genitális) szex is a kolumbiai realityben.