A Viasat3 kolumbiai valóságshow-jában ismét tudtak szexet mutatni, és ismét Éden Szandra volt az aktus részese. A 21 éves lány korábban Levivel, most a hétfőn beköltöző Krisztiánnal ment rá az örömszerzésre, amit azóta már megbánt. Meztelen masszázs, happy finish, videó.

A hányós-Bibliaovasós focistát hamar lecserélte a petting közben affektáló Éden Szandra: új pasik költöztek hétfői adásban a kolumbiai hotelbe, közülük választotta a lány a 25 éves táncos-koreográfust, Krisztiánt. Szandra múlt héten még Levivel ujjaztatta meg magát (állítólag csak poénból , sőt, nem is történt semmi), most meg már Krisztiánnal adtak egymásnak erotikába fulladó masszázst.

Új szexpartner, régi Szandra

A tatabányai modell új szexpajtásáról még nem tudunk sokat, hisz alig egy napja költözött a műsorba: annyi azonban már kiderült Krisztiánról, hogy nem viccelt, amikor azt mondta, mindenkit el akar választani párjától. A 25 éves fiú 7 évig focizott, most tánciskolája van, néha DJ-zik. Emellett rendesen ki van gyúrva, kicsit kopaszodik, és szereti, ha partnere okos és szép. Éden Szandrát meg már ismerjük, ugye.

Masszázs, happy finish

A taktikázós realityshow második komolyabb, éjjellátó kamerával felvett szexjelenéteben a bevállalós exsztriptíztáncosnő „teljes testmasszázst” kért Krisztiántól, amit aztán hellyel-közzel viszonzott. Krisztián az alaposnak nem mondható fenékmasszázs után pedig letolt gatyával mászott rá újdonsült partnerére.

A szerdai adásban lemenő vágott felvételen annyi látszik, hogy a bennmaradásért mindent bedobó lány a letolt boxeres smár után lustán kiveri a fiú farkát. "Mint ember, abszolút elviselhetetlen számomra, nőként, ha nem nagyon kommunikálnánk, nem nagyon zavarna. Nem én kezdeményeztem ezt az egészet, persze, hagytam magam" – idézte fel a Velvetnek az együttlétet Krisztián. "Szerintem Szandra mindent tud arról, amiről kell. Nem volt rossz, elviselhető volt" – így emlékezett vissza az aktusra, amit nem szégyell. Nem tart attól, hogy környezete megveti érte, ahogyan attól sem, hogy 5-10 éves diákjainak lelki sérüléseket okoz a szexjelenet, hiszen olyankor már nem nézhetnek tévét, ezt a szülőkkel is tisztázta. Krisztián ragaszkodik ahhoz, hogy a szex csak a taktika része volt, ezért sem kezdeményezett.

Míg Krisztián nem, addig Szandra utólag nagyon bánja, hogy rámászott a tánctanárra. "Nem fogadtam meg előre, hogy mindent bedobok, így hozta a helyzet. Nagyon sajnálom, hogy megtörtént, megfeledkeztem a kamerákról. Nem gondoltam bele, hogy ezt láthatja a családom vagy hogy mostanra találok valakit, aki érdekel és ő hogyan fogja ezt tolerálni" – habogott Szandra, majd hozzátette, igazából nem is szexeltek, csak pettingeltek. Krisztián erre csak ennyit mondott: "Ha az petting, hogy belecsücsül egy negyedórára, akkor nevezzük annak."