Az Éden Hotel keddi kiesője annyira megkedvelte a Kolumbiában töltött idő alatt a szextaktikus Szandrát, hogy máig napi szinten beszélnek. A győzelemért sokszor a testét is bevető lányt csupa szívnek tartja, a műsorbeli viselkedése pedig nem zavarta. Héja Bernadett nem számított rá, hogy kiesik, ezért úgy érezte, elárulták, amikor közölték vele a hírt. A médiában ő is minden további nélkül elhelyezkedne, például műsorvezetőként. Az Éden Hotel pont jó is lenne neki.

Albérletben lakik Budapesten, úgyhogy az Éden Hotel fődíja jól jött volna Héja Bernadettnek, a műsor keddi kiesőjének. Lakást vásárolt volna, bár mint mondta, nem lebegtek ilyen elérhetetlen célok a szeme előtt, amikor jelentkezett. Vonzotta a műsor, mert jó bulinak gondolta, és maradt is volna még, ha az Éden Hotel pasijai nem döntenek úgy, hogy hazaküldik. "Nem hagyományosan estem ki, nem úgy, hogy nem választott senki, ezért eléggé meglepett, hogy mennem kellett. Kristóffal randiztam, amikor kilépett a zenekarból egy új játékos, Attila, én meg kaptam egy levelet, hogy választanom kell: Kristóffal folytatom tovább a játékot vagy Attilával. Ha Kristóffal, akkor Attila védettséget kap, ha viszont Attilával, akkor Kristóf nem állhat mögém a párválasztón. Pár percem volt csak, Kristófot választottam” – magyarázta nagy hévvel kiesésének történetét Éden Detti, aki nem értette, miért akadt ki Kristóf a döntése után, hiszen ő csak jót akart.

Kristóf elárulta

„Aztán amikor visszaértünk a randiról, kaptunk egy levelet, amiben az állt, hogy a fiúk levehetik a védettséget Attiláról, ha engem hazaküldnek. Megijedtem, és rosszul esett, mert nem akartam rosszat, csak tartottam magam ahhoz, amit megbeszéltünk, hogy mindegy, mi lesz, kitartunk egymás mellett” – mondta, majd hozzátette, már nem haragszik Éden Kristófra, megérti a döntést, de akkor azért úgy érezte, hogy elárulta. Ez persze még nem jelenti azt, hogy többet érzett iránta, mert dehogyis, mindössze egyfajta lelki társra talált benne, éjszakákat beszélgettek át, és megbízott benne. Utólag viszont már nem bánja, hogy kiesett, mert rövidesen beindul a kavarás, és õ azt nem szereti. „Addig szerettem volna kint lenni, amíg jól tudom érezni magam, de a következõ napokban ez lehetetlen lett volna.”

Éden Detti egyébként igyekezett mindenkivel megtalálni a közös hangot, szerinte sikerült is, olyannyira, hogy Éden Nikivel azóta is rendszeresen beszél, a zsokénak is beillõ Szandrával pedig naponta hívják egymást. „Nagyon megszerettem, egy csupa szív lánynak tartom. Szerintem a benti viselkedése annak tudható be, hogy bántották, ugyanazt adta, amit kapott. Akiket szeret, azokkal nem bánik így” – védte meg kisbarátját Héja Bernadett.

Egyik pasi sem jött be neki

Többekkel ellentétben a keddi kiesõnek még csak egy félbehagyott kapcsolata sem volt, amikor elindult Kolumbiába, ezért alapvetõen nem zárkózott el attól, hogy közelebb engedjen magához egy férfit. „Amikor én bent voltam, akkor nem volt bent olyan fiú, akivel barátságnál többet el tudtam volna képzelni. Egyikük sem volt a zsánerem” – mondta, és leszögezte, ha lett is volna bárki, aki bejön neki, a csóknál akkor sem ment volna tovább. Azóta viszont, úgy tűnik, egy civil fiú személyében megtalálta a szerelmet, de hiába kérdeztük, nem akart beszélni róla, arra hivatkozott, hogy még túl friss.

A Modern Üzleti Tudományok Fõiskolájának végzõs hallgatója közgazdász lesz, de csak a jövõ félévben, mert a szakdolgozata még hátravan. Ezt a félévet halasztotta, most inkább a jogosítvány megszerzésére és a nyelvvizsgára koncentrál, és mellette dolgozik. „Hoszteszként tevékenykedem, és nagyon szeretem csinálni, mellette pedig egy ügyvédi irodában is dolgozom asszisztensként. Egyébként jobban szeretek éjszaka hoszteszkedni, mert így pénzt is keresek, nappal pedig tudok a tanulásra koncentrálni” – magyarázta, majd hozzátette, szívesen dolgozna a médiában is, ezért bízik abban, hogy a műsor hatására ez be is fog következni.

Műsorvezető lenne

„Már most nagyon sokan megismernek az utcán, megörülnek nekem, mert pozitív szereplõ voltam. Úgy gondolom, hogy – ha olyan szintű lesz ez az ismertség – arra szeretném felhasználni a hírnevet, hogy a médiában dolgozhassak, például műsorvezetõként. Természetesen ehhez iskolát kell elvégezni, de abban is benne lennék” – erõsködött. Ellenérvként a képernyõs lét árnyoldalait hoztuk fel neki, de nem ingott meg. „Szerintem azzal is maximálisan meg tudnék birkózni” – felelte, majd hozzátette, szívesen vezetne egy olyan mûsort, mint az Éden Hotel, de egy fiataloknak szóló talkshow-val is kibékülne.