Hiába a fogadkozás, az ellenállás: egyszer minden férfi enged a hús csábításának. A tutit a héten Éden Krisztián farka képviselte a Hotelben: ebbe ült bele Éden Szandra. Megint.

Éden „Csődör” Krisztián élete legjobb hetein lehet túl. Alig költözött be a Hotelbe, farka máris Éden Szandra sok rudat fogott kezébe került, ahol csupa jó dolog történt vele. Az akciót meg is ismételték fenékmasszázsra hivatkozva, amelynek Szandra hihetetlen affektálások közepette vetette alá magát. Zajlott ott sok minden, talán még egy röpke torkozás is, ám kedvenc momentumunk mégis az, amikor Szandra kacéran megjegyzi: „szeretem azokat a dolgokat, amik nincsenek!”.

Krisztián azonban nem elégedett meg Szandra kegyeivel: a hétfői adásban Éden Nikit pozicionálta újra a fürdőszobacsempén, vad vágyaktól fűtött nyálcseréjüket egy-két, a kellő helyre becsusszantott ujjal színesítve. Az esemény hatására párja, Szandra vérig sértődött, majd hatékony megoldásként kizárta Krisztiánt a közös szobából. Krisztián nem buta fiú, ezért rájött, hogy a lány alighanem haragszik rá, és kiejti, amint lehet.

Szexszel rendezték a konfliktust

A másnap alkalmas lett volna arra, hogy megbeszéljék problémáikat, ám Szandra nem hajlott a csevejre. Büntetésüket drákói szigorral mérte ki a Műsorirányító Hatalom: fel kellett menniük a szobába, hogy a négyszemközti intimitást hívják segítségül a konfliktusoldáshoz.

Szandra masszázst kért, hiszen ez korábban már bejött neki, ám Krisztián úgy döntött: nem szexel, hiszen őt egészen más fából faragták. A fából faragott királyfi azonban mégis szuvasnak bizonyult: Éden Szandra két vállra fektette, és szilaj vágtába fogott a férfin, aki leszögezte: „tisztán taktikából” változott Szandra Overdose-ává.