Kábé nyolcezren vélik úgy, hogy hazánk álomnője a Jóban Rosszban szereplője, álompasija pedig az X-Faktor győztese, Vastag Csaba. Debreczeni Zita csak a harmadik lett, és kiderült, ha a fél világnak nem is, Kedvesnek tényleg ő az álomnője. A CKM-Joy magazin Top 100 díjátadón jártunk.

Na, nem is gerjesztenénk az amúgy sem felfokozott hangulatot, Szabó Zsófi lett az év álomnője, az X-Faktor-győztes Vastag Csaba meg az álompasija, legalább is a CKM és Joy magazin szavazói szerint. Eggyel jobb, mint ha - például - egy motorversenyző vagy egy kalapos kornyikáló lenne, mert Vastag Csaba még akkor is férfinak néz ki, ha minden második pasira azt lehet hinni egy szórakozóhelyen, hogy ő Vastag Csaba.

Szabó Zsófi - tudják, Szabó Gyula lánya - meg ezek szerint kell a pasiknak. Róla álmodnak. Ne tessenek az ellenkezőjét vallani, ez van, rá szavaztak. Miért, legyen inkább Horváth Éva? Valakinek júniusban is le kell vetkőznie, csak nem Csabi lesz az. Az este színvonaláról árulkodik, hogy a második helyezett egyik kategóriában sem jelent meg, amúgy Balogh Edina és Takács Nikolas lettek az ezüstérmes álmaink netovábbjai.

Interjút? Inkább nem

Szóval, egy budapesti szórakozóhelyre mentünk, hogy kiderüljön a tuti, ami mellesleg pontosan tíz perc alatt kiderült, előtte gyűltek, ittak, utána meg már csak ittak a celebek. Merthogy voltak dögivel, nyilatkozni viszont nem igazán akartak, nem voltak már szomjasak. Meg is értjük, nyolctól éjfélig is sok víz folyik ám le a Dunán, mi meg otthon hagytuk a videónkat.

Önnek ki az álomnő?

Csak szépen vegyük sorjában, hogy mi is történt. Hajdú Péter felesége például megosztotta velünk, hogy éppen csak, hogy ideértek Szabó Gyula lányának újabb, nagyfokú tehetségéről árulkodó, elsöprő díjátadójára, merthogy neki jöttek gratulálni. Debreczeni Zita Majka láttán egyik aktuális legjobb barátnőjének a fülébe súgta, hogy volt csávója szerinte már feleségül is vette az állítólag már négy hónapos terhes Dundikát. VV Laci eleinte csak VV Rágógumi Zsófival beszélgetett, elsőre azt is hittük, hogy utóbbi lett az álomcsaj, de hál' istennek ennyire messzire még Pantl Péter, a szexi csajok magazinjainak a főszerkesztője sem megy. VV Anikóval senki sem beszélgetett, aki valóvilágos volt valaha, őt ez azonban aligha zavarta, mivel egész jól akklimatizálódott a glammodellekhez, nem is tűnt ki a Dukai-Zimány-Debreczeni trióból. Jól helyezkedik, na.

Önnek ki az álompasi?

Miután kibogoztuk, hogy most akkor melyik Vastag-fivér is az, amelyikről a honi nők/férfiak álmodnak, megpróbáltuk megkeresni a győztest, az idősebb testvért, de mint már említettük, ez szinte lehetetlen volt, hiszen minden 20-27 közötti pasi vastagcsabának volt öltözve/sminkelve, és mire észbe kaptunk, már hazament.

Egy brékinggel is gazdagabbak lettünk: Zimányéknak új telefonja van, már nem menő a Blackberry, nekik is jutott az iPhone-ból, legalábbis, amikor nagyobb siserehad fotózta őket, mindig bőszen nyomogatták. Gratulálunk, lányok, gratulálunk Apple, a kampány sikeres. Ugyan a férfiak mind vastagcsabák voltak, a nők még nem szabózsófik, sokkal inkább zimánylindák, ennyi wannabe Britney Spearst még soha nem láttunk egy rakáson.

Kedves szomorú szamuráj

Az este legszomorúbb története a szavazáson amúgy harmadik helyezést elért Debreczeni Zita és Kedves Ferenc még ennyi év után is izzó szerelme volt. Hát, bizony ha eddig nem értettük volna ez a lámúrt, most már minden világos lett. Kedves öregecskedő üzletember haverjaival viszkizgetve egész álló este mást sem csinált, csak a tőle kábé nyolc és fél méterre lévő csaját figyelte, de olyan tragikusan féltékeny tekintettel, hogy még az is megszánta volna, aki amúgy nemhogy kutyakaját, de fogpiszkálót se venne tőle.

Az üzletember néha odamosolygott saját társaságára, de aztán csak újra Debreczenit kereste, és ha nem látta, kiült a rémület az arcára. Akartunk volna erről a dologról Debreczenivel beszélni, de a fotóssá lett modell új iPhone-ját szorongatva közölte, hogy neki MOST AZONNAL el kell mennie.

A legviccesebb - bár elég alacsonyra rúgott az este mókafaktora - Szabó Zsófi volt, amikor elejtette a CKM-szobrocskáját, amit ugye azért kapott, mert róla álmodnak a férfiak. Leesett róla a CKM-felirat, ha valakinél lett volna egy T betű, lehetett volna Szabó Zsófi a KTM álomnője is, de nem volt.

Bár korábban Sarka Kata azt mondta, hogy hamar hazamegy a gyerekekhez, éjfél körül, amikor a lelépést fontolgattuk, még mindig ott ácsorgott, igaz, nagyon ki volt, közölte, hogy nem iszik, drogozni sem drogozik, marad a víznél, ami, ugye, ritkán tart ébren. Aztán megérkezett VV Szandika, és ezzel olyan mélyre zuhant az amúgy sem magasra rakott színvonal, hogy muszáj volt hazamennünk. Mégis olybá tűnik, ez volt a nyár előtti utolsó pofavizit, így a celebek legalább jól elvoltak. Jó nekik.