Szabó Zsófi szülei egyelőre nem tudják, hogy kihívó sorozat készült róla a CKM számára, ugyanis amíg ő fotóztatta magát, addig a génbirtokosok melle dagadt a büszkeségtől, hogy lányukat választották az év álomnőjének. A Jóban Rosszban színésznője csak egy nadrággal mutat kevesebbet a friss képeken, mint első videóklipjében, de bimbót ezúttal sem villant, viszont lefogyott.

Kábé nyolcezren vélték úgy, hogy a Jóban Rosszban szereplője, Szabó Zsófi Magyarország álomnője, és ha már a tömeg őt akarja, hát megkapja. Néhány nappal a CKM-JOY TOP 100 díjátadó után leimádkozták róla a nadrágot és a melltartót, hogy aztán Ördög Nóra férje, a celebfotósból fotóscelebbé lett Nánási Pál megörökítse az álomidomokat, megannyi szavazó vágyát. Szabó Zsófi persze most sem esett túlzásokba, bugyin kívül mást – nem, még  nem villant a fotókon. „Szerencsére félszavakból megértettük egymást. Nem szerettem volna ennél többet mutatni, de hál' istennek Pantl Péter, az újság főszerkesztője sem kért erre, így nem volt gond” – mondta a Velvetnek a Jóban Rosszban forgatási szünetében Szabó Gyula lánya.

Pucsítás? Á, dehogy.

„Nagyon furcsa lány vagyok. Vagy egy nagyon egyszerű énemet mutatom, vagy pedig egy nagyon extrémet. Azt szerettem volna, ha egy természetes sorozat készül, nem beállított, nem pucsítós, nem átlagos, hanem Szabó Zsófi-s” – tette hozzá. A sorozatszereplőt először április végén, a szavazás lezárása után kereste meg Pantl Péter azzal a hírrel, hogy az első három között van, ne lepődjön meg, ha ő nyeri a díjat és az azzal járó fotózást. „Akkor nevettem egy nagyot, hogy aha, persze-persze. Aztán, amikor megnyertem, nagyon meglepődtem, főleg, hogy néhány nap múlva már mehettem is a fotózásra. Nem volt túl sok időm rákészülni, váratlanul ért” – mondta.

Nemrég egészségi állapotával volt tele a sajtó, pedig a fotózáshoz pont' kapóra jött, épp a mellhártyagyulladásának köszönheti, hogy életmódot váltott, és egyebek mellett leszokott a dohányzásról. „Két-két és fél hónapja estem át az életmódváltáson, minden reggel edzettem, sokat lovagoltam, így fogytam is néhány kilót, emiatt aztán jól éreztem magam, nem kaptam hisztirohamot a vetkőzés miatt” – magyarázta a színésznő, aki nagyon zokon vette, hogy Sebestyén Balázs és Vadon János bírálták az alakját.

Hízik a máj, dagad a mell

Szabó Zsófitól azt is megtudtuk, hogy szüleivel egyelőre nem közölte a CKM-fotózást, ugyanis mialatt ő a vetkőzéssel foglalkozott, addig felmenői azzal, hogy kislányuk lett Magyarország álomnője. „Persze, hízik a májuk, mégis az ő génjeiknek köszönhetem, hogy nyertem. Egyébként anyu nagyon kritikus, apukámnak viszont én vagyok az álomnő” – mondta, majd megjegyezte, bár most épp jól érzi magát a bőrében, nem vállalna újabb vetkőzést, legfeljebb csak jövőre ugyanekkor, ha ismét megválasztják Az Álomnőnek.