Pár nap különbséggel látta meg a napvilágot az egykori kormányzó és neje negyedik közös gyermeke, valamint házasságon kívül született fia. A híresség szeretője, Mildred Baena persze nem a munkaadóját, hanem férjét jelölte meg apaként, majd pár héttel később szakított is Rogelio D.J. Baenával. A South Park készítői már le is csaptak a remekül parodizálható történetre, Schwarzenegger felesége pedig válóperes ügyvédet fogadott.

1997-ben egyszerre volt várandós Arnold Schwarzenegger neje és a szerető, aki sokáig házvezetőnőként dolgozott az ismert családnál. A híresség házasságon kívüli gyermekének születési anyakönyvi kivonata szerint a fiú 1997. október másodikán látta meg a napvilágot, vagyis pár nappal azután, hogy megszületett Schwarzenegger és Maria Shriver negyedik gyermeke, Christopher Sargent. A hivatalos iraton a házvezetőnő természetesen nem munkaadóját jelölte meg apaként, hanem férjét, Rogelio D.J. Baenát. Az asszony pár héttel a fiú születése után mégis szakított férjével, igaz, válásról egy jó ideg szó sem volt.

Akkor most ki is az apa?

Mildred Baena 2008 februárjában nyújtotta be a válókeresetet, vagyis akkor, amikor még házvezetőnőként dolgozott a Schwarzenegger családnál. A keresetet állítólag ügyvéd segítsége nélkül, főleg kézzel töltötte ki, és  ő is az általában bevált frázist, a kibékíthetetlen ellentéteket jelölte meg válóokként. Baena nem írt egyéb részleteket arról, hogy miért ment tönkre a házassága, vagy miért telt el 11 év a szakításuk és a válókereset benyújtása között.  Annak ellenére, hogy a születési anyakönyvi kivonaton, ami pár héttel korábban készült, Rogelio D.J. Baena szerepel apaként, az asszony a válási keresetben azt írta, hogy nincsen fiatalkorú gyermekük.

Talán válnak, talán nem

Az asszony egyébként már korábban is volt férjnél, először 1987-ben vált el, és abból a házasságból két gyermeke van: a lány most huszonhét éves, a fiú pedig harminc. Hogy pontosan mi a helyzet a történet két másik szereplője, a Schwarzenegger házaspár a házasságával, egyelőre nem tudni. Az egykori kormányzó neje a People információi szerint már fel is bérelt egy válóperes ügyvédet, mégpedig Laura Wassert. Bennfentes szerint az asszony még azelőtt kereste meg az ügyvédet, mielőtt nyilvánosságra került volna férje viszonya a házvezetőnővel, és nem biztos abban, hogy valóban el akar-e válni.

A megszállott

Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver múlt hét hétfőn jelentette be, hogy házasságuk bajban van. Mint kiderült, a színész már hetek óta külön él a feleségétől, de persze mindketten lázasan dolgoznak házasságuk jövőjén. Schwarzenegger nyilatkozatban fejtette ki, hogy még mindig szereti feleségét. Pár nappal később pedig egy újabb vallomás következett, és Schwarzenegger ezúttal arról számolt be, hogy igen, van egy házasságon kívül született gyermeke, és erről neje is tud. A legújabb hírek szerint viszont Shriver egy elég kemény válóperes ügyvédet fogadott fel magának. Arról megoszlanak a pletykák, hogy az ügyvédet azelőtt vagy azután fogadta fel, hogy kdierült, férjének házasságon kívüli gyereke van. Természetesen nem kellett sok idő ahhoz, hogy kiderüljön, pontosan ki is a gyermek anyja. A most 50 éves Mildred Patricia "Patty" Baena 20 évig volt a család alkalmazásában, és idén januárban szűnt meg a munkaviszonya. A TMZ információi szerint a nő Maria Shriver megszállottja volt, hasonlítani akart rá, néha felvette a ruháit és az ékszereit is, sőt, tőle kért párkapcsolati tanácsokat is.

Muhaha

Egy bennfentes szerint egyébként kizárt dolog, hogy Maria Shriver tudott volna férje hűtlenségéről, hiszen ha valamilyen módon a tudomására jutott volna a viszony, biztosan elköltözött volna otthonról. A People magazinnak nyilatkozó ismerős hozzátette, az asszonyt bizonyára nagyon megviselték a történtek. A South Park készítői egyébként egészen hamar feldolgozták ezt a remek és szövevényes történetet. A szerdai epizódban pár mondatban utaltak arra, hogy igen, a Terminátor bizony félrelépett közel tíz évvel ezelőtt, és ja, ebből a viszonyból egy gyermek is született.