Fontosabb részletek
  • A Nagy Duett nyolcadik hetében három pár verseng az első helyért
  • A párok: Molnár Ferenc Caramel Trokán Nórával, SP Iszak Eszterrel, Bereczki Zoltán pedig Peller Mariannal küzd a semmiért, merthogy nyeremény nincs
  • A hírességeket ezúttal is Dobrády Ákos, Balázs Klári és Kasza Tibor fényezheti, a döntést a nézők hozzák meg
  • A Velvet helyszíni tudósítása percről percre

Fontosabb részletek
  • A Nagy Duett nyolcadik hetében három pár verseng az első helyért
  • A párok: Molnár Ferenc Caramel Trokán Nórával, SP Iszak Eszterrel, Bereczki Zoltán pedig Peller Mariannal küzd a semmiért, merthogy nyeremény nincs
  • A hírességeket ezúttal is Dobrády Ákos, Balázs Klári és Kasza Tibor fényezheti, a döntést a nézők hozzák meg
  • A Velvet helyszíni tudósítása percről percre

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ki nyeri a Nagy duettet?

    Hát, mára Bereczki és Peller, Iszak és SP, valamint Caramel és Trokán Nóra maradtak, ők  kezdik a dalt. Várják már?

  • Másfél hónapon át küzdött tíz viszonylag TV2 -közeli celeb összeállva tíz viszonylag TV2 közeli énekessel, hogy megmutassák, hogyan tudnak/nem tudnak énekelni és néha táncolni, azaz előadóművészkedni, produkciójukat zsűri (Balázs Klári, Dobrády Ákos, Kasza Tibor) pontozta, a nép meg esemesezte. Elsőként Zalatnay Sarolta esett ki Giannival, valószínűleg rájuk érkezett a legtöbb sms a műsor történetében, mivel Zalatnay vállalhatatlanul alulteljesített, így feltételezhető, hogy az egész TV2 vezetőség elesemesezte frissen kapott márciusi fizetésének egy részét, csak ne kelljen többé a zűrös múltú wannabe Joplint hallgatnia senkinek.

    A második héten Szekeres Adrien és Harsányi Levente távozott, hiányuk nem volt pótolhatatlan, ráadásul le is betegedtek, de azért országos cimborák lettek legalább. Őket Ganxsta Zolee és Orosz Barbara követte a sorban, ami kész szerencse volt, nem lévén háromnál több zeneszám, amit duettben is lehet énekelni, és aminek előadására Ganxsta is képes rávehető. Negyediknek Tóth Gabit és Tillát ejtették ki, pedig szerették a rock'n'roll-t és az is bírta őket. Tóth Vera ment a húga után Rákóczi Ferenccel, miközben SP és élettelen Iszak Eszter, valamint az elmúlt húsz évben eldugott diszkókban Zalatnay-nál egy centivel többet haknizó Erika C (aka Zoltán Erika) és mentoráltja Hajdú Péter tovább masíroztak.

    Aztán szomorú dolog történt, Falusi Mariann és Árpa Attila hiába adtak bele mindent, elvéreztek, nem tudni, ez annak köszönhető-e hogy SP-hez kamurajongó rohant fel félmeztelenül a színpadra, vagy annak, hogy Peller szájon csókolt egy lányt.

  • Legalább is, ők erről beszélnek, és nyomják, ami a csövön kifér. A Twist and shout ebből a szempontból jó választás, abban tényleg el lehet szállni, nem is rontják el, tényleg érthetetlen, hogy mit keresnek SP-ék a mezőnyben, Trokán Nóra a végére egész jól megtanult énekelni. Vagy legalább is énekelgetni. Helyes, majd Klárika nyomja mindjárt, hogy szerelmesek. V

  • Best of Hajdú Pít nyomnak SP-ék, akinek a hangját megtámogatták némi effekttel, no de sebaj. Iszaknak a Wild Rose-t kellett volna nyomnia, de már mi is unalmasnak találjuk emlegetni az élettelenségét. Ebben a mixben elviselhető volt. Úgyis ők nyerik, a tinik szavazata mindig nyerő. Hát, ha tíz pontot kapnak, akkor megpróbálok levegőt is venni a stúdióban.

  • Legalábbis ők erről beszélnek, és nyomják, ami a csövön kifér. A Twist and shout ebből a szempontból jó választás, abban tényleg el lehet szállni, nem is rontják el, tényleg érthetetlen, hogy mit keresnek SP-ék a mezőnyben, Trokán Nóra a végére egész jól megtanult énekelni. Vagy legalább is énekelgetni. Helyes, majd Klárika nyomja mindjárt, hogy szerelmesek. Végül nem nyomja, de jön a tíz pont. Mindenki SP-éknek szurkol a régebben kiesettek közül, érthetetlen...

  • A Király család boldogítja a nagyérdeműt, amíg a többiek - mit tudom én - öltözködnek. A királyfik ugyanúgy néznek ki, ami nem meglepő, lévén ikrek, de fekete-fehérben vannak, ellenpontozás, értik. Mondjuk, legalább beszélnek angolul, az is valami, és a táncosaikat sem Roby D tanította ugrálni. A himnuszrontó királylány viszont csak képernyőn képviselteti magát, biztos Ámerikában van, ez aztán a technika. Nem olyan rémesek amúgy, középszerű amerikai izét nyomnak, hát, messziről jött ember azt mond, amit tud.

  • A fejrángatás megy a legjobban SP-nek, még akkor is, amikor saját nótával próbálkozik, ami azért, valljuk be, több mint ciki. Persze az is lehet, hogy egyszerűen nincs több sláger amit SP elénekelhetne, mindegy, ha buli van, hát buli van, Éder meg nyilván egy partiarc. Ebbe a dalba beleillett Iszak, legalábbis nem rítt ki belőle. Hagyjuk már a merevségét.

  • A büfében Hajdú Péter meg akarta hivni Harsányi Leventét egy
    túró rudira, aki ezt hárította, és egy melegszendvicset kért helyette, jelentette kint várakozó tudósítónk.

  • Harsányi Levente lejujjponthuzta Körmendi Gábort, aki a xnewsponthu-n van csak-kal válaszolt, ezt Harsányi háromszorra se tudta kimondani, "Xponthunyuz!" - kiáltotta

  • "Jeeeejejejej.!!!!!szavazni er!!!!:))))" - írta 10 perccel ezelőtt SP a Twitteren, de azóta újabb marhaságokkal kampányol maga mellett.

  • A színésznő végre színészkedik, és mellette énekel is, ami nagyon helyes, lévén ez egy énekes produkció. Sokat már nem lehet őket elemezgetni, Caramel szokásához híven hajlítgat, mondjuk, ezt jól csinálja, senkit nem fog meglepni a zsűri tíz pontja, bár túrót nem ér, úgyis Sp-ék nyerik. Az élő zene milyen sokat tud dobni egy produkción...

  • Már tényleg nem tud mit kitalálni Korda neje, most éppen Trokánt meg Kaszát hangolja össze, de így is az derül ki, hogy a színésznő nagyon hálás Caramelnek. Kapják hát a tizeseket...

  • A Király tesók átvedlettek famerre és converse-like tornacsukára. A
    büféből egy ismeretlen férfival távoztak, akit a büfés a közeli
    éjjelnappali közértbe irányított. Mit kérhettek vajon?! Update: belsős infókból kiderül, valószínűleg Red Bullt kérhettek, mert az elfogyott, bár mi tudni véljük, hogy például sör sincs a büfében. Csak viszkit lehet inni az alkoholok közül

  • Ha már megunta a sok hősszerelmest, Bereczki lehetne a magyar bárki, persze jobb lenne neki (vagy nekünk), ha a magyar David Bowie lenne, kár, hogy csak külsőleg hasonlít az istenre. Liptai szerint mindenkiben benne van a szív és a lélek, hát, reméljük, ez tényleg így van. A zsűri nyilván elégedett, mi más is lehetne? Klárika azt hiszi, hogy Bereczki írta a dalt, amit előadnak, mert nehéz neki értelmezni a szöveget, biztos otthon hagyta az olvasószemüvegét.

  • Kint a hűvösben Ganxsta Zolee valami borzasztóan unalmas Boca Juniorsos meccsélményével fárasztotta Tillát és Rákóczi Ferit, akik összenézve gyorsan visszaterelték az egyre inkább belelendülő állatvédőt a büfébe, ahol kacsintva kértek még "három kis teát".

    gangsta
  • Szünetben nem változott az állás, Trokánék az elsők, másodikak Pellerék, a harmadikak meg Sp-ék, de majd most mindjárt elkezdenek szavazni rájuk a tinik.

  • A celebek elképesztő nagy százaléka dohányzik, amit ugyanakkor nagyon
    szégyellnek, fotósunkat hangos "légyszi ezt ne vedd fel" fonémákkal
    irányítják vissza a büfébe.

  • Ami konkrétan semmi, még beteg gyerekeknek se ajánlják fel, mivel nincs mit. No, persze ott a dicsőség, meg úgy tűnik a tinik elaludtak, ugyanis kiejtették Iszak Esztert és Sp-t. Nahát, de akkor miért voltak bent ilyen sokáig?

    sp
  • Sötét erdő homályábam

    élt egyszer egy remete

    unalmában, magányában

    született egy gyereke.

    Na, ez lett a Nagy duett

  • Már az előző produkcióba is belerontott Bereczki, éneklés nélkül is megszólalt a hangja, de hát van ez így nagyon nagymenő énekeseknél. Most megőrülnek, hiszen már minden mindegy, a Survivor-t a közönség kérte tőlük újra, de hát egy hét alatt nehéz három új dalt tanulni, így ismételnek a nebulók és mestereik.

  • Kasza Tibinek eszébe jutott, hogy vége a műsornak, mi még mindig nem látjuk a végét, biztos bennünk van a hiba. A zsűri mondd néhány szót Carameléknek, akik szeretnek a színpadon lenni, bár ők nem egy szép új pár, azért lehet rájuk szavazni, ha van szándék.

  • Mindenki sírt és nevetett, emlékezett és moralizált, aztán keltették a nem létező feszültséget néhány nagyon hosszúnak tetsző percig, hogy a végén kijelentsék, hogy a nyertes nem más, de tényleg nem más, mint Trokán Nóra és Caramel. El lehet dönteni jogos-e a győzelem, az idei év duettje Trokán Nóráé, meg egy kicsit Caramellé. Lehet ám, hogy nem kicsit, Papadimitriu Athina mindenesetre örülhet.