VV Olivér szemét szúrja a sok önjelölt celeb a Facebookon, pedig Alekosz öccse is azok között van, akit a közösségi oldalon toltak, hogy bejuthasson a Való világ ötödik szériájába. Mindeközben Koroknay Géza csaja, Foxy is jelentkezett a valóságshowba, mint mondta: kell neki a buli, mert lehet, hogy bőrrákja van. Nekik még van esélyük eljutni a beszavazó show-ig, aki most döntötte el, hogy indul, annak már nincs, a jelentkezést ugyanis lezárták, augusztusban indul a VV5.

“Elindultak különböző kis oldalak, hogy pl. 'Lalikát a VV 5-be', stb... Saját esélyeiteket rontjátok ezzel, mert így halál biztosan nem fogtok bejutni, erre komoly összeget tennék...” – írta Simor Olivér, a Való világ 4 vagánya hivatalos Facebook-oldalán. Gombamód elszaporodtak ugyanis az olyan jelentkezők, akik a közösségi portálon lájkoltatták magukat, rajongókat gyűjtve. Volt, akit csak egy-két ismerőse biztatott a jelentkezésre, ám akadt olyan is, aki már több mint 2300 lájkot gyűjtött be. A hadjáratnak mindenesetre csak eddig volt értelme, az RTL Klub pénteken kiadott sajtóközleménye szerint ugyanis már lezárták a jelentkezést, augusztus végén pedig indul a következő széria.

Alekosz öccse is indul

Többen szánalmasnak találják ezt a fajta próbálkozást, úgy vélik ugyanis, hogy az önjelöltek még a műsor kezdete előtt lejáratják magukat. Köztük van Alekosz öccse is, akit természetesen Alekosz öccseként (és nem Nagy Tiborként) nyomnak, és aki egyébként már a Való világ 4-re is jelentkezett (bátyja kísérőként volt jelen, úgy jutott be). Az öcsi manőverére egy sokatmondó megjegyzés is érkezett az üzenőfalra: “Mindig van lejjebb”.

Előnyben az exkurvák, pornósok

"Nem eszerint válogatják be az embereket" – írta egy másik hozzászóló. "Kell hozzá egyrészt ismeretség (lásd, Alekoszon kívül mindenkinek volt a médiával kapcsolata így vagy úgy), kell valamilyen botrányos előélet, ami benn kiderülhet és nézettséget hoz; kell azut án egy olyan pszichológiai tesztet produkálni, amit a szakemberek úgy ítélnek, meg, hogy még épp nem dühöngő őrült, de van annyira "furcsa", hogy nézettséget hozzon. Szummázva: előnyben az exprostik, pornósok, akik legalább egyszer megbotlottak, de még senki nem tudja; előnyben a látens melegek, a sittesek, az öntörvényűek, mondhatni szociop atalight kiadásban, előnyben a bombázók, a ledérek, azok, akik ágyról, ágyra járnak; szóval hajrá! Alekosz2-t úgysem találják meg soha."

Foxy újra akcióban

Feltűnési viszketegségben nemcsak nóném emberek szenvednek: Foxy,  Koroknay Simon Eszter is jelentkezett a valóságshow-ba, mert úgy érezte, túl nagy a csend körülötte. (Ő amúgy annak idején Benkő Dániel feleségkeresőjébe is be akart jutni, de nem járt sikerrel.) “Leginkább a buli az, ami motivál” – mondta a Velvetnek. “Pár napja anyajegyeket szedtek le a hátamról, és még az is lehet, hogy rosszindulatúak. Ezzel a jelentkezéssel kompenzálok, próbálok élni, most jöttem rá arra, mennyire fontos az élet, szeretnék még kipróbálni dolgokat.

A puncipiercingjéről elhíresült asszony párja, Koroknay Géza nem rajong az asszony legújabb ötletéért, de elfogadja a döntését: „Tudja, hogy jobban szeretem a forgatást, mint a színházat. Mert én a VV5-öt egy forgatásnak fognám fel, ahol megismerkedhetek hozzám hasonló különc emberekkel, akik nem illenek bele a kockába. Szívesen kipróbálnám magam egy éles helyzetben” – magyarázta a szinkronszínész. „Mivel dalokat írok, rengeteget skálázom, ezt sajnos el kell viselnie annak, aki velem él. Mivel sokat narrálok a szinkronban, rengeteget olvasok hangosan, hogy jól menjen. Plusz tornázok, a hasamat rázatom egy géppel” – tette hozzá.