A Velvet olvasó-feljelentője látta együtt látta Johnny Gold websorozat-szereplő és Alekosz kirúgott feleségjelöltjét egy étteremben. Utóbbi szerint ez semmit sem jelent, főleg, hogy Johnny Goldnak csaja is van, messze is lakik, így csak haverkodnak.

A Velvet olvasó-feljelentője egy kicsit többet látott bele abba, hogy Alekosz kikosarazott nője, Barbara és Johnny Gold – polgári nevén Tánczos Tamás –, 36 éves debreceni testépítő-websorozat-szereplő együtt töltötték az idejüket egy étteremben – legalábbis a Szerelem a legfölsőbb szinteken című show egykori szereplője ezt állítja. A párt szerdán a Menzában látták együtt, ügynökünk szerint vacsoráztak és látszólag nagyon jól érezték magukat. "Úgy látszik Barbi Johnnyval vigasztalja magát, aki ezerszer jobb pasi, mint Alekosz, csak azon csodálkozom, hogy neki bejön az a csaj?" – tette fel a kérdést Borcsi.

Vacsoráról szó sem volt, szerelemről még úgy sem

"Mindössze annyi történt, hogy Johnny Gold megivott egy kávét, én meg megittam a Sprite-ot. Te jó ég, vacsoráról szó sem volt. Átfutott az agyamon egyébként, hogy címlap lesz abból, hogy megterveztük a közös jövőnket is" – mondta a Velvetnek Pint Barbara, aki a társkereső show utolsó adása alkalmával találkozott a mostanában énekléssel próbálkozó wesorozat-színésszel.

"Kereste a társaságom, sokat beszélgettünk, tök jól elvoltunk. Szerdán jött Budapestre egy riport miatt, volt egy szabad órája, beugrottunk a Menzába beszélgetni. Szó sincs többről, már csak azért sem, mert neki van barátnője, ráadásul messze, Debrecenben lakik. Egyszerűen csak szimpatikusak vagyunk egymásnak" – magyarázta Pint, aki a sok csalódás ellenére nem adta fel, hogy megtalálja majd a megfelelő pasit.

"Van, amikor azt mondom: na most már kemény leszek és kihasználom őket, de amikor oda kerül a sor, nem tudok ilyen lenni, nem tudom magam meghazudtolni. Veronikával szemben nem tartom őket szemeteknek, csak miután már megbántottak. Sajnos az az észrevételem, hogy 35-40 éves korukra jön meg az eszük, akkorra már felelősségteljesebbek" – nyilatkozta.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!