Egy nappal azután, hogy Alekosz kidobta a párkeresőből az orosz jelöltet, a pisiszexes Barbara azt álmodta, hogy Olga visszatér a villába. Élményét később a göröggel is megosztotta, aki másnap valóra is váltotta a rémálmot. A hót szerelmes versenyző az utolsó pillanatig egy gonosz viccnek hitte a meglepő fordulatot. Barbara elmondta, hatalmasat csalódott a VV4 győztesében, és bízik abban, hogy nem prostituált múltja miatt került lapátra. Olgával szemben pedig már nem akar tovább küzdeni Alekoszért.

Hogyan kerültél a Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsorba? Saját magadtól jelentkeztél vagy Olivér talált rád a társkeresőn?

Amint jött a lehetőség, jelentkeztem, mert a többiekkel szemben én tényleg Alekoszért mentem be a villába. Bekerültem, mert valószínűleg látták rajtam, hogy komolyan érdeklődöm. Azt hittem, nagyon erős lesz a mezőny abból a szempontból, hogy mindenki őt akarja megszerezni, és nem csak a hírnévre vágynak. Aztán kiderült, egyedül én ismertem a mozdulatait, én tudtam csak, hogy ő kicsoda.

Mikor szerettél bele Alekoszba?

A jakuzziban, amikor testközelbe kerültem vele, akkor zúgtam belé teljesen. Én ilyen típus vagyok, sokan nem értik ezt meg. Ezek után mindent megtettem annak érdekében, hogy bebizonyítsam, nem egy VV-rajongó vagyok, hanem ténylegesen Nagy Alekoszért mint férfiért rajongok.

Szexeltél volna vele, ha megkér rá?

Egyértelműen nem. És nemcsak a kamerák miatt, hanem mert szerintem ennek az ideje sem jött még el. Az első együttlétnek meg kell adni a módját. A csókig, simogatásig elmentem, de tapizás sem volt.

Láthatóan megdöbbentél, amikor Olga visszatért, és valami olyasmit mondtál, tudtad, hogy vissza fog menni, és ezzel valóra vált a rémálmod. Ezt hogyan értetted?

Egy hete szerepelt egy rémálmomban Olga. Előző nap küldte el Alekosz, másnap pedig megálmodtam, hogy visszajön. Álmomban nagyon csúnyán beszélt velem, verekedés is volt. Életemben nem örültem még annyira semminek, mint annak, hogy ez csak egy álom volt. Aztán, amikor mentünk a katapultos randira, valamiért eszembe jutott ez a dolog, és ezt az érzést át akartam adni Alekosznak, elmeséltem neki. Másnap beváltotta a rémálmomat. Az első pillanatban azt hittem, csak játszik velem, de mégis odaadta a villába lépő Olgának a kulcsot. Később, amikor Veronika kapta meg a második kulcsot azzal az indokkal, hogy minden területen bizonyított, teljesen összetörtem. Hatalmasat csalódtam Alekoszban, meghazudtolta az egész kapcsolatunkat. Nemcsak én, de a nézők, a közeli ismerősök és az anyja is úgy gondolta, én vagyok számára a megfelelő, én ismerem őt a legjobban, én vagyok a legőszintébb. Nagyon fáj nekem ez az egész.

Szerinted mi az oka annak, hogy Alekosz visszahívta Olgát?

Mint mondtam, először azt hittem, ez egy gonosz humor a részéről. Megértettem volna azt is, ha másodjára az én nevemet mondja ki, de ez nem így történt. Innentől kezdve nem tudom, mit gondoljak, de úgy vélem, előbb vagy utóbb ki fog derülni, mi játszódott le Alekoszban.

Távozásod előtt el sem búcsúztál tőle, rá sem néztél. Miért?

Úgy megalázott ott ezzel a dologgal, olyan szinten csalódtam benne, hogy nem várhatta el, hogy odamenjek hozzá elbúcsúzni. Ha így döntött, ha úgy gondolta, nem kellek neki, nem én vagyok az, akit akar, akkor én nem vagyok hajlandó odamenni hozzá ölelgetni.

Akarsz vele a későbbiekben találkozni?

Nem. Ha esetleg megkeresne, hogy találkozzunk – aminek szerintem kicsi az esélye -, kizárólag abban az esetben mondanék igent, ha beleülne abba a katapultba, azzal bizonyítva a szándékait. De mint a Lúdas Matyiban, nem egyszer, hanem háromszor.

Nem gondolod, hogy döntésében az escortos múltad is szerepet játszott?

Ha ez így van, akkor egy nagyon őszintétlen embernek tartanám, és még jobban csalódnék benne. Meg voltam arról győződve, hogy tud erről a dologról, hiszen a hazugságvizsgálatnál mindent bevallottam, de kiderült, hozzá nem jutottak el az információk. Egy hét múlva döbbentem arra rá, hogy erről nem tudott semmit. A hírekben persze arról írtak, hogy kussoltam és nem szóltam. Ez nem igaz. Én elmondtam mindent. Persze, számítottam arra, hogy kapok hideget és meleget, de ennyire hidegre nem számítottam. Akik ismernek és szeretnek, elfogadtak így, és azt is remélem, hogy mások nem ez alapján fognak megítélni. Ez már a múlt. Alekosz családjától is azt kérem, értsenek meg, szeressenek azért, amiért megszerettek, és ne haragudjanak rám. Ez nekem nagyon kellemetlen és nagyon szégyellem magam.