Pénteken délután hozzáment rockeréhez, a The Kills gitárosához Kate Moss. A 37 éves szupermodellt tizenöt koszorúslány - köztük nyolcéves lánya, Lila Grace - kísérte az angliai Little Faringdonban található St. Peter's Templom oltárához. Az esemény miatt lezárták a falu környékén, az afterpartyra pedig nagy tételben rendeltek vodkát, pezsgőt és energiaitalt.

Péntek délután összekötött életét Kate Moss szupermodell és Jamie Hince, a Kills gitárosa. Az esemény az angliai Little Faringdonban található St. Peter's Templomban zajlott, Mosst tizenöt koszorúslány - köztük nyolcéves lánya, Lila Grace - kísérte az oltárhoz. Az ara - amint azt korábban közzétette - egy krémszínű, arany levelekkel és kristályokkal díszített Galliano-ruhát, valamint egy ahhoz tervezett fátylat viselt, cipőjét Christian Louboutin tervezte. Hites ura egy Yves Saint Laurent-öltöny választott, amit stílusosan egy napszemüveggel próbált meg feldobni - írja a Daily Mail.

Moss, édesapját, és a modell nyolcéves lányát, Lila Grace-t egy ezüst Rolls Royce vitte a templomhoz kora délután, ezt követte a násznépet szállító hat Rolls Royce-ból álló konvoj.  A sajtó és a nemkívánatos érdeklődők távoltartása érdekében lezárták a falu környékét. Érdeklődők pedig egészen biztosan voltak, legalábbis lettek volna, hiszen a körülbelül 300 fős vendégseregben megjelent Naomi Campbell, Vivienne Westwood és Stella McCartney divattervezők, Jude Law, és Mick Jagger modell lánya, Jade Jagger is.

Az ágyból az oltárig

Mosst Hince idén februárban jegyezte el, egyes értesülések szerint az ágyukban. A modellnek már jó néhány komoly kapcsolata volt, de most először szánta rá magát, hogy hivatalossá is tegye azt.

A lagzi részleteiről eddig az derült ki: a vőfély egy nő, Hince zenekarának énekese, transzvesztitákból verbuválták a személyzetet, Mario Testino fotózza, kristályhamutálakat és gigatükröt rendeltek rá (szemezgetés a további kívánságokból itt), és az esemény egy háromnapos, fesztiválszerű lagziban csúcsosodik ki a modell cotswoldsi birtokán (az óriási sátrak már állnak), amelyen például Snoop Dogg biztosan fellép, de felkérték a Led Zeppelint, a Rolling Stonest, a Clasht, a Primal Screamet, Kanye Westet, a Duran Durant és Beth Dittót is (a contacmusic.com Iggy Popról is pletykál). A Telegraph úgy tudja, artisták is lesznek.

A fellépők szívességből jönnek, a népes vendégsereget azonban körülbelül 500 ezer fontért (több mint 146 millióért) etetik-itatják Mossék. Az ételt a Moss kedvenc catering-csapata készíti, akik a dorchesteri China Tang éteremből és a párizsi Ritzből érkeztek, emellett rengeteg Grey Goose vodkát, Red Bullt és Dom Perignont rendeltek.

További tervek

Moss már megjegyezte: az esküvő után szeretnének közös gyereket is, ennek érdekében Moss el is tiltotta Hince-t a féktelen vedeléstől. De hiába szeretné a modell apja, hogy 37 éves lánya lenyugodjon végre, és ne csak fesztiválozzon állandóan, sőt lehetőleg ki se üsse magát, ez azért elég valószínűtlen.