A villantásban szinte verhetetlen híresség most kénytelen volt melltartót felvenni, ugyanis ő lett a Bonita De Mas fehérnemű-márka reklámarca. A 44 éves celebet nyilván retusálták, de azért ő is sok mindent megtesz annak érdekében, hogy formában maradjon: sokat sportol a fiaival és egy újabb táncos műsorban kapott szerepet. Ja, az edzőterem és a fogyókúra kizárt.

Bár a 44 éves híresség szívesen lép melltartó nélkül az utcára, a Bonita De Mas fehérneműcégnél úgy gondolták, hogy ennek ellenére – vagy talán pont ezért – ő lesz a tökéletes reklámarc új kollekciójukhoz. A fotókon Pamela Anderson hol Marilyn Monroe-ként pózol, hol különböző bútordarabokon igyekszik minél dögösebb lenni. Bár a retushuszárok nyilván alaposan kezelésbe vették a fotókat, a Daily Mail szerint a kétgyermekes celeb így is jól tartja magát, és ugyan lehet, hogy nem ennyire sima a bőre, de egy fehérnemű-kollekció népszerűsítéséhez használt reklámfotóknál ennyi „csalás” nyilván elfogadható.

Pamela Anderson nemrég azt nyilatkozta, hogy részben két fia – a 15 éves Brandon és a 13 éves Dylan - tartja fitten. „Sokat sportolunk – futballozunk, kosárlabdázunk és baseballozunk. Nagyon sokat vagyok a szabadban, vagy a parton vagy a vízben. Az edzőtermeket nem nagyon kedvelem, nem is járok ilyen helyekre, és nem is fogyókúrázom, csupán vegetáriánus vagyok” – vázolta alakjának titkát. A sokak számára néha túl szexis celeb egyúttal igen sokat táncol: korábban szerepelt a Dancing With The Stars című műsorban, és most az argentin változatban is versenybe szállt.

Bár Pamela Anderson kifejtette, hogy nem igazán elégedett a testével, nemrég a Playboynak is levetkőzött merő nosztalgiából. Ami az öregedést és a további plasztikai műtéteket illeti, az előbbitől nem fél, az utóbbiból pedig nem akar többet. “Nem ellenzem a plasztikai műtéteket,  ami nekem volt eddig, az elég, nem akarok többet. Nem szeretnék ijesztően kinézni a műtétektől. Nem aggódom az öregedés miatt, soha nem voltam klasszikus szépség. Mindig is Playboy-lány leszek. Nem akarom a fiatalságot üldözni, bár sokszor azt tapasztalom, az üldöz engem” – nyilatkozta korábban.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!