Csütörtökön este egy budaörsi szvinger klubban tartott születésnapi bulit a Szerelem a legfelsőbb szinteken győztese, Veronika. Meghívott néhány valóvilágos szereplőt, és Alekosz feleségkereső műsorából is előkerült egy-két nő, többek között az egykori escortlány, Barbara. Az estére Veronika ígért sztriptízes lányt, VV Béci fellépést, medencét, szaunát, rengeteg kaját és piát, sőt tőlünk is azt kérte, hogy vigyünk fürdőruhát. Nagyon begyulladtunk, aztán persze teljesen szokványos csevegős buli volt, leszámítva persze Szandika tárogatós rúdtáncát.

"Ti vagytok a táncosok?" – kérdezte Annamari, ahogy kaput nyitott nekünk karján Carlosszal, a bepólyázott csivavával. Annamari annak a budaörsi szvinger klubnak a vezetője, ahol Alekosz feleségkereső műsorának a győztese, Veronika tartotta a huszadik születésnapi buliját csütörtökön este. Ennél ígéretesebben még az életben nem indult esti rendezvény, úgyhogy sokat vártunk ettől a bulitól. Sajnos csalódnunk kellett, mert hiába a kifogástalan helyszín, hiába rúgott be gyakorlatilag minden meghívott, és hiába a megjelenésekért akár ölni is képes valóvilágos vendégek, disznóság alig történt.

Igazából nagyon bebasztam

"Nem az én ötletem volt, hogy ide szervezzük a bulit, hanem a barátnőmé, akinek szintén most van a születésnapja, de ezzel nem foglalkozik senki. Szeretett volna velem közös képet csinálni, de a fotósok nagyon csúnyán elzavarták" – mondta a Velvetnek Veronika. "Igazából bebasztam, nagyon" – tette hozzá  teljesen váratlanul egy pillanattal később. Mint említette, nagyon szerette volna, ha fel tud lépni VV Béci, de a haknija miatt csak arra volt ideje, hogy benézzen. Miután egy szájrapuszit váltott a mellette álló Szandikával, elmondta, hogy nagyon büszke, mert eredetileg nem is hívott sajtót, és mégis mennyien jöttek csak a személyisége miatt. És tényleg, nem tévedett. "Veronika olyan, mint én, csak kicsiben" – tette hozzá Szandika, aki nemrég még arról beszélt, hogy befellegzett neki.

"Jó a hangulat, de Verácska egy kicsit háttérbe szorult" – mondta az este legszőkébb nem-celeb vendége, Melinda, "Bevallom őszintén, hogy reggelig akartam maradni, de elmegyek lassan, mert nem erre számítottam. Nem arról szól a buli, mint amiről szólnia kéne." Ebbe nem is nagyon lehet belekötni, ez a születésnapi buli is sajnos ugyanolyan volt, mint a legtöbb nyilvános ócska celebparti, több volt az újságíró, mint a barát. Ahogy Melinda egyébként elmondta, Veronikát nem változtatta meg a műsor, ugyanolyan maradt, mint volt, de egy kicsit húzza magával ez a celeb dolog. "Úgy érzem, hogy őt nagyon nagyon szeretni kell és vigyázni rá" – mondta, aztán indult is a férjével.

"Veronika keresett meg, hogy fotózták ebben a házban, és mindenképpen szeretne idejönni" – mondta Annamari, a klub vezetője, és kezdtük nem érteni a dolgokat, hiszen Veronika még azt mondta, hogy a barátnője találta ki ezt. Azt, hogy pontosan milyen fotózás volt, sajnos nem tudjuk. Kiderült viszont, hogy VV Szandika is megfordult már itt. "Voltam itt, úsztam a medencében, de semmi nem történt" – erősítette meg a Velvetnek. Annamari egyébként nem panaszkodik a forgalomra. Mint mondta, párok járnak a házba ismerkedni más párokkal. A vendégek fehérneműben vannak, a csajok csipkés szettben, a férfiak pedig boxerben. "A férfiak kicsit gátlásosabbak, pólót is felvesznek" – magyarázta, miközben Carlos a hatalmas zaj ellenére is szendergett.

Csak toporgás volt

Három dolog élénkítette fel valamennyire az estét. Az egyik Szandika rúdtánca volt, amivel bebizonyította, hogy tényleg rutinos a színpadon. Aztán Dopeman felbukkanása kavarta meg kicsit az állóvizet, ugyanis kötelező jófejkedésként azonnal bezavarta Szandikát a bilincsekkel és hasonló cuccokkal felszerelt szobába, hogy a fotósoknak pózoljanak kicsit. A harmadik eseményszerűség a chippendale fiú fellépése volt. A tánc alatt ugyanis váratlanul elment a zene, és hiába tekergették a rádiót, percekig csak toporgás volt. VV Jerzy végig szakértő szemekkel figyelte a műsort, és a leghangosabb éljenzés is tőle érkezett. Egyébként nem igazán tudjuk eldönteni, hogy hízelgő-e, hogy chippendale-esnek néztek minket.