A Való Világ 4 hetedik párbaján kiesett tököli Lőrincz Alexandrát a Velvet Sanyiról, a szexről és önmagáról kérdezte. Szandika elmondta, nem volt még leszbikus kalandja, nem folyik ellen eljárás a markecolás ügyben, és nincs konfliktusa a szüleivel. Sanyi megint főz rá. Bónusz: ha valamit még nem tudna Szandikáról, most megkérdezheti.

Tényleg kaptál kecskét Sanyitól?

Igen, kaptam egy kecskét, hátul áll a tehénnél. A legnagyobb ajándék az, hogy kijöttem a Villából és az emberek szeretete. Hál' Istennek csak a jóval találkoztam, kivéve persze a Nekedvalóban. Felismernek mindenhol, autogramot kérnek és fényképezkedni akarnak, ez van mindenhol.

Mióta van az életedben Sanyi? Főzött neked, mióta kiestél?

Igen főzött, most is azt csinálja. Kicsi korom óta ismerem Sanyit. Azért költöztem a Sanyihoz, mert ő a legjobb barátom, és itt szeretek vele lenni. ‘Sanyi mióta ilyen nagyon szoros a barátságunk?' Öt éve.

A bemutatkozó filmedben azt mondtad, becsomagolnád Sanyit a bőröndbe, és vinnéd magaddal, mert akkor semmi gond nem lenne. Melyek voltak azok a pillanatok, helyzetek, amikor jó lett volna, ha Sanyi segít?

Végig nagyon hiányzott, de főleg a veszekedésnél meg amikor kiabáltam, de végülis jobb, hogy akkor nem volt ott, mert akkor úgyis azt mondta volna, hogy jaj, ne veszekedj, maradj csöndbe, és akkor már csak azért is, mert mi az, hogy még ő szól rám, hogy ne veszekedjek már.

Sanyi tudott arról, hogy az utcán árultad a tested? Hány éves voltál akkor?

20 éves voltam, ez egy éve volt. Két hétről beszélünk, belementem, ott voltam, kész vége ennyi. Magam mentem oda, nem rángatott senki. Akkor átgondoltam, hogy mit csinálok. Sanyi akkor nem tudott erről, utólag tudta meg most.

Mi volt a legrázósabb ügy az életedben,  igaz az, hogy eljárás folyik ellened?

Ez nem igaz, nem folyik eljárás ellenem, voltak rázós dolgok, de ezekről nem akarok beszélni.

Mi a konfliktus közted és a szüleid között? Van testvéred?

Nincsen konfliktus a szüleimmel, én élem a magam életét, ők is a magukét, beszéltem velük, mióta kijöttem. Van egy öcsém, 19 éves, beszéltem vele, ő is dolgozik, én is.

Mióta van problémád magaddal, akarsz plasztikáztatni?

Kicsi korom óta nem tetszik az adottságom. Nagyon sokan meglepődtek, hogy nem is olyan vagyok, mint a tévében. Fogyni szeretnék, és plasztikáztatnám az orromat, a mellemet kisebbre visszavetetném.

Hány évet jártál iskolába, és mik a terveid a tanulással? Nagyon nem bírtad az iskolás hetet, a hajad is begöndörödött.

Nagyon sok helyre jártam suliba a gépírótól kezdve a fodrászig mindent kipróbáltam, a fodrász volt az utolsó, de abbahagytam. 18 éves koromig jártam suliba, nem hagytam abba 14 évesen.

Mit csináltál amikor kijöttél a Villából, szexeltél azóta?

Az első dolgom az volt, hogy a barátaimmal elmentem egy kicsit bulizni, iszogattam, utána hazajöttünk. Szexeltem, igen, de nem mondom meg, hogy kivel, nem szabad.

Mennyire hiányzott a szex a villában, mi volt a leghosszabb idő, amit szex nélkül töltöttél? A Való Világ adatlapodon az áll, te nonstop szexelsz..

Szerintem ez volt a leghosszabb idő, de jól bírtam, nem hiányzott azért annyira a szex a Villában.

A Villában tényleg kívántad például Évát és Anikó kezét, vagy csak a kamerának szólt az egész?

Nem a kameráknak szólt, a buli hevében történtek ezek, nem azért, mert rámentem a lányokra. Mert olyan volt, mintha a kamera ott se lett volna. Nem vagyok leszbi egyébként, még nem volt ilyen kalandom, de a magánéletemben minden előfordulhat.

Aztán elfordultál Évától...

Ahogy Olivér elment, Éva, Alek összeállt, elkezdett rólam dumálni. Aztán ahogy volt a jelenet, hogy Jerzyt leköpte Éva, nem akartam ebben részt venni. Éva  folyamatosan beszólogatott, ha visszaszóltam neki, akkor meg mindig az volt, hogy most megint ő a rossz. Nagyon sokszor megmarogatott.

Mit szólsz Gigihez és Jerzyhez, hogy tudod, miből éltek?

Én azt mondom, hogy a zsák megtalálta a foltját. Nem azon lepődtem meg, amit csináltak, mert mindenkinek joga van hozzá, csinálja. Legyen fönt a neten, hirdesse magát, de akkor ne állítsa be magát szent fazéknak. Megkaptunk egy képet róla, megkapták a nézők is a szentéletű Gigit és közben meg sehol semmi, kint  olyanok mennek róla hogy úristen.

Mi volt a Villában a legboldogabb pillanat és mi volt a legrosszabb? Van valami, amin változtatnál utólag?

Ami a legboldogabbá tett, az az, amikor Olivérrel hülyéskedtünk és verekedtünk. De a legjobb hetem az volt, amikor bent voltak Juniorék, vele a mai napig tartom a kapcsolatot. A legrosszabbak azok az unalmas játékok és a veszekedések voltak. Most már lehet, hogy nem mondogatnám, hogy hazamennék, és még jobban odatenném magam. De nagyon hiányzott már az életem, azt vártam, hogy elkezdjem a saját életemet, a munkát, a bulizást, a szerelmet.

Volt már nagy szerelmed?

Volt igen, egy, ő a Kiki. Nem találkoztunk, amióta kijöttem a Villából, ő még börtönben van. Családon még nem gondolkoztam, még ráér, ahogy a nagy szerelem is. A Villában mindig azt hangoztattam, hogy fú de jó lenne hogyha lenne nagy szerelem, de most úgy érzem, hogy nem kell most, ezer felé áll a fejem.

Mit csinálsz most, és mik a jövőbeni terveid? Hogyan tervezed kamatoztatni a népszerűségedet?

Millió egyezer felkérést kapok, mindent át kell gondolni, nyilatkozatok, újságok, interjúk, tévében szereplés, Belevaló, Nekedvaló, mindenhova hívnak. Csinálom azt a dolgot, amit a Való Világ adott. Tervezem, hogy női pankrációshow-t csinálunk Lacival. Én egy felkonferáló szerepre gondoltam, ilyen buzdítót. A lányok végzik a dolgukat, a Laci pedig hozza a szakmai tapasztalatát, az ismertségét, ezeket.

Mit adott neked a Való Világ 4 és melyek a legfontosabb emberi értékek számodra?

Teljesen átértékeltem a dolgaimat, öt év komolyságát tanultam meg. Megtanultam beszélni, úgy ki tudom fejezni magam, hogy mindenki megérti. Számomra az őszinteség, a szeretet, ami tényleg szívből jön, az önzetlenség, és a talpraesettség a legfontosabbak.

Ha valamit még nem tudna róla, most megkérdezheti. Szandika ugyanis a Velvet vendége lesz jövő héten, a hozzá intézett kérdéseket kommentben teheti fel az olvasó.