Imádjuk a vérrel kevert hányás szagát, most mégis gyerektáborba mentünk, mert azért elég bizarrnak tűnt, hogy valóságshow-szereplők szervezik. Eddig majdnem minden valóvilágos lejáratta magát, többen minden alkalommal megteszik ezt, kíváncsiak voltunk, hogy VV Béci és VV Gigi vajon felsül-e egy nyári gyerektáborral. Meglepődve tapasztaltuk, hogy ez tényleg működik. A táborban felbukkant VV Zsófika, Anikó, Laci, és Alekosz is.

Nem az az igazán kínos, amit a valóságshow-szereplők a műsorban csinálnak, hanem amit utána, azért, hogy valahogy a felszínen maradjanak. Legjobban mindenki azzal járna, ha a műsor után csendben lekapcsolnák a villanyokat, és mindenki elfelejtené az egészet, de néhányan mindenáron szeretnék megmutatni magukat. Legutóbb éppen a születésnapjával csúnyán befürdött VV Zsófika jelentkezett videóklippel, de például látatlanban is olvashatatlannak tartjuk VV Olivér készülő önéletrajzi könyvét. VV Évának pedig elég csak kinyitnia a száját, hogy azonnal a hideg futkosson az ember hátán.

Jöhet a reklám

A legnagyobb című számot, és az induló popkarriert nem lehet megbocsájtani VV Bécinek sem, viszont szerdán kiderült, hogy egy gyerektábort jól össze tud rakni. A szlovák Horváth Csaba például azt mondta a Velvetnek, hogy akár három hónapot is simán eltöltene itt. "Az első pillanatban tudtam, hogy ez nagyon jó lesz" – hangzott a tökéletes reklámszöveg. "Főleg a tánc miatt érkeztem, de az, hogy a volt villalakók is eljöttek, még többet hozzátett az egészhez." Mint kiderült, VV Gigi nagy nőideálja, a műsorban is ő volt a kedvence, és szerinte élőben sokkal szebb, mint a tévében. "Pozitívan csalódtam."

"Azért jöttem, hogy új társasággal ismerkedjek meg, hogy különböző új sportokat próbáljak ki, és persze a tánc miatt, amit tényleg nagyon szeretek csinálni" – mondta a csíkszeredai Amália. A salgóbányai táborban most körülbelül nyolcvanan vannak, még a környező országokból is érkeztek fiatalok. Mindenkinek nagyon tetszik a tábor, mindenki kiemeli, hogy milyen jó a levegő, és mindenki el van ragadtatva a volt valóvilágosok közvetlenségétől. A táborban délután ostorcsattogtatott Laci betyár, utána VV Laci tartott harcművészeti bemutatót. Nem sokkal később koreográfiát gyakoroltak a srácok, aztán valami átmozgató edzést tartottak. Este pedig elvileg csapatjátékok következtek.

Egyfajta rajongás

"Nagyon nehéz volt a szervezés. Nem gondoltam volna, hogy ilyen sok apró részletre figyelni kell" – vallotta be VV Béci a Velvetnek. Mint mondta, a tábort azért szervezte, mert sok táncos tanítványa lemaradt egy másik táborról, úgyhogy összerántotta nekik ezt. Aztán őt is meglepte, hogy milyen sokan jelentkeztek. "Azt meg főleg nem tudtuk, hogy Szlovákiából és Erdélyből is érkeznek." Ahogy említette, nemcsak ügyelniük kell a fiatalokra, hanem megfelelni a nyaggatásuknak is. "Mint a Való Világból kijött srác vagy lány felé, van egyfajta rajongás felénk" – fogalmazta meg. Ezért állítása szerint többszörösen is figyelniük kell, hogy kérdezgetésre is mindenkinek türelemesen, szórakoztatóan válaszoljanak.

Nagyon szeretné, ha jövőre folytathatná a tábort. "Ez a tanulópénz volt. Látjuk, hogy miben kéne esetleg jövőre javítani, vagy változtatni. A táborozók szerintem nem tudnak ezekről a hátsó dolgokról." Példaként azt hozta fel, amikor lemaradt az egyik feladatnál két lufi, és valakinek vissza kellett szaladnia a házhoz értük, ezért két játék között egy kicsi csúszás volt. Mivel sokat mozognak, kisebb sérülések előfordulnak. Eddig a legkomolyabb állítólag egy húzódás volt. A visszajelzések szerint jók, VV Béci örült, hogy a srácok jól tudnak csapatban dolgozni. A kibontakozó popkarrierjéről most nem sokat tudott, mert nincs térerő a táborban. Valamilyen slágerlistát mindenesetre emlegetett.

Alekosz és a barátnő/nembarátnője is itt lazul

Aztán délután megérkezett a táborba Alekosz is. Kísérőnek ezúttal egy Pöttöm Panni művésznéven futó szőkeséget választott, aki egykor VV Leonidasszal énekelte az Alekosz himnuszt. "Úgy gondoltam, hogy rám fér a lazítás, és elhoztam egy jó barátnőmet is. Egy kicsit lazítunk, pihenünk, megbeszéljük az élet nagy dolgait, nagyjából ennyi" – nyilatkozta a Velvetnek. Az, hogy Jakab Ritával milyen kapcsolatban vannak, egyelőre nem világos, nekünk az új barátnőjeként emlegették. Alekosz gyerekként többször megfordult táborokban. Mint mondta, szerette az önállóságot. "Nagyon vártam mindig a diszkókat, ahol a fiútábor és a lánytábor összejön. Ment a csajozás" – tette hozzá.