Egy mocskos, semmirekellő kurva vagyok - kesergett a modell rajongóinak. Az élő videóchaten sört vedelt, szexkönyvekből olvasott fel, megcsodálta saját melleit, akkorákat büfögött, mint egy férfi, és kilátásba helyezte, hogy mindenkit megdug egy virslivel.

Adrianne Curry eddig a valaha volt legőszintébb modellnek tűnik – vagy csak a magyar idő szerint szerda reggeli élő videóchaten szakadt ki belőle minden feszültség, ami mostanában felhalmozódott benne a válása és egyéb fiaskók miatt. Mindezt azonban önmagán is röhögve tette, ami nem lehetett nehéz, mert folyamatosan itta a Jägermeistert és a sört, és hatalmasakat büfögött.

"Egy mocskos, semmirekellő kurva vagyok, aki még egy G4-es [amerikai tévécsatorna] állást sem tud megcsípni" – kesergett a munkaügyi válság miatt, hozzátéve, most aztán tényleg padlón van anyagilag, mert a valóságshow-k után nem kapott annyi pénzt, hogy félre tudjon tenni. Pedig volt ilyenből több is: miután megnyerte az amerikai Topmodell leszek első évadát, szerepelt több celebrealityben, végül forgatott egyet még az akkori vőlegényével, Cristopher Knighttal is – tőle azóta épp válik.

A rajongókkal folytatott csevej közben Curry erre is reagált, elővett egy eljegyzési fotót, megjegyezve, na, ezt nem tartja meg, a ruháival együtt mehet a levesbe, vagy visszaadja Knightnak. További leltározásba is fogott – mivel hamarosan elköltözik tágas lakásából egy olcsóbba, ezért éppen csomagol –, miközben azzal heccelték, hogy kinek kell már egy elvált nő, hát a férjét sem tudta megtartani. Ettől begorombult, és két korty sör között leszögezte: "ezt most azonnal abbahagyjátok, vagy mindenkit megdugok egy virslivel", majd fenyegetően előkapott egy fekete vibrátort.

Régi cicik, szexoktatás és rosszullét

Curry ezután nosztalgikus hangulatba került a tömény+sör kombinációtól, ezért hosszasan mutogatott nézőinek egy régi albumot, amelyben az első (jórészt) meztelen fotósorozata volt látható, amelyen egy másik modell-lánnyal pózolt. "Ó, az én drága régi cicijeim... hát most már máshogy néznek ki. Na, ezt biztosan megtartom" - tette el az albumot, majd rábukkant néhány szexuális tanácsadó könyvre, így abból olvasott esti mesét.

"Hmm, lássuk csak, mit mond... "Hogyan beszéljünk szex közben"? Na nézzük... "Olyan szexi az ízed"? Milyen lehet a szexi íz? "Úgy érzem magam tőled, mintha az univerzum teremtőjéhez kapcsolódnék." Hát baszd meg, ha valaki ilyeneket mondana nekem szex közben, bekussoltatnám" – véleményezte a szakirodalmat, majd egy másikért nyúlt (ennek a borítóját már nem láttuk), csak előbb hozott még egy sört, a sokadikat.

"Na, ebből legalább kiderül, mi a húsz leggyakoribb szexuális fantáziátok. Mi? Egy szűzzel? De hát abban nincs semmi jó! Azt sem tudják, mit csinálnak! Figyeljetek, srácok, ha egy fantáziátok valóra válik, az sose lesz olyan jó, mint ahogy elképzeltétek. Mindig csalódni fogtok. Na, szóval nézzük tovább. A listán a tizenhatodik pontja: megdugni egy állatot. Fúj, ti kibaszott betegek vagytok!" – hördült fel, majd közölte, hogy a cseteléstől felfordult a gyomra, úgyhogy most inkább lelép.