Állítása szerint mindig is vékony lány volt, ám tavaly elszaladt a ló a NekedValó egykori műsorvezetőjével. Több mint tíz kilót szedett fel, minden ruháját kihízta - mindezt akkor, amikor képernyőre került. A frissházas Mádai Vivien végül rádiófrekvenciás kezelés és diéta segítségével ismét elérte a versenysúlyát.

Amióta véget ért a Való világ kísérőműsora, a NekedValó, 12 kilót dobott le magáról Mádai Vivien. Az újasszony rádiófrekvenciás kezelés segítségével és diétával szabadult meg a feleslegtől öt hónap alatt. „Azt tudni kell, hogy én alapvetően vékony lány vagyok, végigsportoltam az egész gyerekkorom, de tavaly nyáron hirtelen a kelleténél is jobban lefogytam (egy hároméves kapcsolat befejezése miatt), ami azt jelenti, hogy a 170 centihez voltam 48-49 kiló" - ekkor döntött úgy, hogy elkezd enni.

Magáért fogyott le

"Duplán hasznosított a szervezetem, és lám, nem sokkal később már 65 kilót mutatott a mérleg. Pont a műsor ideje alatt." A 22 éves Mádai tizenkét kilóval lett több az ideális testsúlyánál, így fogyókúrázni kezdett. "12 kiló plusz azért elég aggasztó tud lenni, főleg, hogy semmi nem jött már rám. De nem görcsöltem rá, próbáltam a megoldásra, nem pedig a problémára koncentrálni, ami azt jelenti, hogy nem sajnáltattam magam, hanem eldöntöttem, hogy vagy visszafogyok, vagy gyenge vagyok.”

A műsorvezető mindemellett hozzátette, számára mindegy volt, hogy a környezete, illetve a nézők mit mondtak róla. „Az ember úgyis tudja, hogy neki mi a jó. Sokan ott rontják el, hogy a megfelelési kényszere illúziókba kergeti őket. Én nem akartam másnak megfelelni, csak magamnak bizonyítani" - magyarázta a Velvetnek Mádai, aki azért tartja fontosnak, hogy beszéljen erről, mert tudja, hogy rengetegen küzdenek a kilókkal, és sorra csinálják végig a rosszabbnál rosszabb fogyókúrákat, ahogyan korábban ő is.

Rádiófrekvencia+diéta = 53 kilós Mádai Vivien

„Balek voltam és bedőltem az összesnek, végül megismertem ezt az eljárást, ami annyit takar, hogy a rádiófrekvencia a mélyben fekvő szöveteket stimulálja, egyenletes hőt termel a kisebb ellenállású zsírszövetekben. Az emelkedett hőmérséklet fokozza a vér és nyirokkeringést, segíti a rostok feszesedését, majd beindítja a megbontott zsír kiürítését, ami a méreganyagokkal együtt a nyirokkeringésen keresztül távozik a szervezetből. Ennek azonnali hatására a bőr feszessé válik, és beindul a fogyás” – magyarázta a NekedValó korábbi műsorvezetője. „Most 53 kiló vagyok stabilan. Persze figyelek rá, mit eszek, de mivel nálam az étel szent, azért néha én is elcsábulok."