Elzárkózva, mint Elvis vagy Vilmos herceg, szerelmesen, mint Elizabeth Taylor vagy klasszikusan, mint Kate Moss. Galériánkban láthatnak odaadó, szemérmes, és szerelmes hitvesi csókokat.

Bár a japánok feltalálták a távsmárolót, és sokan már eltemették a hagyományos csókolózást, azért még mindig olyan varázsa van ennek az egyszerű gesztusnak, ami alkalmassá teszi arra, hogy két ember a szerelmét kinyilvánítsa általa. Az emberek szeretnek gyönyörködni az esküvőkben, főként az esküvői csókban, állítólag azért, mert a faj fennmaradásának ígéretét látják benne. Mármint az emberi fajét. A majmok esküvői csókja például már sokkal kevésbé érdekes a számunkra, persze vannak azért kivételek.

Ha valaki nyilvánosan csókot vált valakivel, akkor az azt jelenti, hogy őt ezzel valamilyen szinten fel is vállalja. Ugyanakkor, ha nem ér össze a két száj, csak éppenhogy majdnem, máris nincs semmi gond, ahogy az Gisele Bündchennel és az párizsi éjszakával történt. Az alábbi csókokat viszont vállalták a résztvevők és ezzel a tettükkel beírták magukat a történelembe, legalábbis a csóktörténelembe. A galériában láthatunk odaadó, szemérmes, és szerelmes hitvesi csókokat.

Érdekes azonban megfigyelni az újdonsült férjek kéztartását. Jamie Hince és Gavin Rossdale az elvárandó és klasszikus megoldást választották: kezük feleségük derekán pihen. Elvis Presley és Vilmos herceg összekulcsolt kézfejei viszont nem tűnnek igazán meggyőzőnek. A brit trónörökös védelmére legyen mondva: az adott pillanatban a Westminister apátság erkélyén állva kicsivel többen figyelték, mint Elvist a lagzijában. Vonakodó fajtából a mennyasszonyok között csak Marylin Monroe-t találjuk, de Katalin hercegnő is megtartja az illendőség tökéletes látszatát. Richard Burton és Elizabeth Taylor csókja viszont méltó legendásnak kikiáltott szerelmükhöz.