A Való Világ egykori játékosa Pirner Alma rúdtánciskolájában járt, hogy belekóstoljon ebbe a sportba. A rövid bemutatóra fél órát készültek, nem voltak nagy megfejtések, viszont fotóztunk Önöknek női feneket. Nézegesse a galériát.

Nádai Anikó a Velvetnek elmondta, hogy Pirner Alma sztriptízvilágbajnok kereste meg, hogy pörögjön nála párat. Először kicsit aggódott, mert azt hitte, hogy erotikus tánc lesz, azt pedig ő nem szeretné csinálni, de aztán mondták neki, hogy ez egy sport, úgyhogy minden rendben volt. "Nagyon élveztem, szeretnék menni máskor is. Ez egy jó dolog, nőiesnek tartom, és növeli az ember önbizalmát, az ilyesmi pedig rám fér" – nyilatkozta VV Anikó, miután tíz-tizenöt percet lépkedett a rúd mellett, és néha megpróbált megkapaszkodni rajta.

Mint mondta, leginkább születésnapi bulikba szokott járni. Legutóbb megfordult Béciék táborában, és Laci étteremmegnyitóján is. "Nem hiszem, hogy túl sokáig lehet ezt csinálni. Ki kell találni valamit, csinálni kell valamit. Nekem nagyon sok ötletem van, de nem szeretném őket elkiabálni" – mondta, amikor arról kérdeztük, hogy hova, és milyen gyakran hívják. "Nagyon szívesen megyek, ha hívnak valahova." A Való Világ öt elvileg hamarosan érkezik, és úgy tűnik, Anikó is tisztában van azzal, hogy könnyen kieshet a celebvilágból. És akkor kattintson a képekért, ha már idáig olvasott.