Az énekesnő világéletében profin keltett botrányt, és újabban szeretőinek megválogatása terén is igyekszik így tenni. A saját jogon is botrányhős Sean Penn után a laza filmjeiről ismert Guy Ritchie még belefért a sorba, de a tőle való válás óta sorra jönnek a fiatal fiúcskák, akikkel Madonna jót játszadozik, majd ejti őket. Nyilván maga is sejti, hogy amikor a fiújának már az anyja is fiatalabb nála nyolc évvel, akkor abból már nehezen származhat egészséges párkapcsolat.

A hamarosan az 53. életévét betöltő Madonna úgy döntött, emlékezetessé teszi az idei szülinapot. Először is a tavaly beszerzett új fiújával, a 24 éves francia táncossal, Brahim Zaibattal mutatkozott ismét. A páros az énekesnő gyermekeivel, David Bandával és Mercy Jamesszel együtt játszadozott a hamptonsi tengerparton - írja a ShowbizSpy.

A mostani fiújával tavaly szeptemberben ismerkedtek össze, és a Los Angeles Times szerint azóta már túl vannak néhány párizsi és londoni randin. "Ő csak egy nő, úgy mint a mások. Bár rendkívüli művész, és világhíres is, ez igaz, de elsősorban nő" - mondta róla az elragadtatott Brahim Zaibat az olasz Graziának még decemberben. Februárban sikerült is lekapni őket, amint a hívő muszlim Zaibat igazi nőként bánik idősebb barátnőjével. A fiú édesanyja, aki 8 évvel fiatalabb az énekesnőnél, azonban furcsállja a kapcsolatot, amit "szürreálisnak" nevezett.

A fiatal Zaibatot (aki még a Velvet Kockahas-blogjába is bekerült) a bulvársajtó még mindig nem veszi túl komolyan, szinte az összes angolszász lap "toy boy"-ként (kb. selyemfiú) emlegeti. Pedig egy ideje már megszokott, hogy az énekesnő az igen zsenge korosztályból válogat.

A típus ismert példánya volt Zaibat előtt a Jesus Luz nevű brazil modell. Madonna őt 2008-ban szedte fel, dacára a 29 éves korkülönbségnek. Össze is költöztek, Luz pedig igen jól profitált a 2010 elején végül mégis befuccsolt kapcsolatból: karrierje tisztes lökést kapott, és végül a Dolce & Gabbana reklámarca lett.

Régóta nyalja a sót Madonna

Az énekesnő azonban nem a napokban kezdte az ipart az ifjakkal: 1992-ben nyolc hónapot kavart Vanilla Ice-szal, a rapperrel. Madonna akkor 34 éves volt, míg választottja 24. A menő rapper szerint a popsztár volt a domina a kapcsolatban. Két évre rá jött a pár évig tartó Carlos Leon-affér: Madonna saját személyi edzsőjével jött össze 1994-ben, itt már relatíve szűk, mindössze nyolc év volt csak a korkülönbség. Leontól azonban megszületett Madonna első gyermeke, Lourdes.

Épp szünetelt Madonna kapcsolata Carlos Leonnal 1995-ben, amikor a Rapperek Királya, Tupac Shakur került a látómezejébe. Londonban kavartak egyet az akkor még csak 24 éves rapperrel (aki ezután sajnos nem is lett sokkal idősebb, mert agyonlőtték). Shakur akkoriban azt állította, Madonna tőle is szívesen szült volna.

Ezután jött az ismert hosszú kapcsolat a filmrendező-fenegyerek Guy Ritchie-vel, akivel nyolc évig voltak együtt. A kapcsolatból házasság és gyermek is származott, míg végül bedobták a törülközőt, és 2009-ben végleg elváltak.