A modellceleb rettenetes mennyiségű koktél után apró bugyit villantott narancsszínű combjai és lábszárai között. Kicsit később kitwittelte, mennyire baromira másnapos, de hát kijött a gyakorlatból. Bónusz: rövid áttekintés Katie Price-ról úgy emberileg, mint szakmailag.

Van egy állandóan változó világ, és van benne Katie Price, művésznevén Jordan, aki viszont annál kiszámíthatóbb: szombaton megint szétkoktélozta magát, majd tárogatott kicsit a partilimuzin hátsó ülésén.

A leginkább modellkedéssel foglalkozó celeb amúgy semmi tőle szokatlant nem csinált: elment mulatni a pasijával, alaposan bekoktélozott, aztán a tőle telhető ügyességgel bekúszott a kocsiba (részegen tántorgásban mindig jó volt). Az eredményről készült fotók pár óra múlva már a neten keringtek, ő pedig, miután magához tért, gyorsan kitwittelte, hogy a büdös életben nem volt még ilyen másnapos, de hát régóta nem is iszik már ennyit.

Price egyébként inkább mellet (és mellműtét-heget) szokott villantani, de azt is régen – legutóbb a meztelen oldalát mutatta meg a twitteren, de nem, nem azért, mert hülye.

Ki is ez a rém?

Vegyük át gyorsan, hogyan lett Katie Price-ból Jordan, hisz a villantásain kívül úgysem emlékszik belőle senki semmire. Katrina Amy Alexandria Alexis Infield bő 33 évvel ezelőtt született, és az azóta eltelt idő nagy részét modellkedéssel töltötte. 1996-ban jelent meg napi csöcsöscsajként a Sun 3. oldalán, ez tekinthető a Nagy Áttörésnek. Azóta főleg realitykből fizeti a gázszámlát és a számtalan szépészeti műtétet.

Szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen brit változatában, itt ismerte  meg az ausztrál énekest, Peter Andrét (a kockahasú férfit, aki a Mysterious Girlt énekelte a vízesésben), férjül is vette 2005-ben. Azóta elhasznált még egy férjet, Alex Ketrecharcos Reidet (akit búcsúzóul jól meg is bántott), most éppen az angolul még csak tanuló Leandro Pennával kavar.

Mindösszes szerelmeinek gyümölcse három gyerek: Harvey, Junior Savva Andreas és Princess Tiaamii Crystal Esther; szellemi működésének látványos lenyomata öt regény és négy önéletrajz – utóbbiakat 2004 óta kétévenként adja ki, nyilván mert igen eseménydús az élete. Sajnos énekel is.