Csupa két lábon járó tesztoszteronbomba akar nősülni az Összeesküvőkben

2011.09.16. 18:15
Leginkább gyúrni szeretnek, mindegy nekik, hogy milyen a nő és nemcsak ők maguk, de a keresztneveik is nagyon mókásak. De melyiknek van esélye, anyuka felügyelete mellett tényleg szerelembe esni?

Kihez menjen hozzá Patkó Csenge, avagy ki nősül az Összeesküvők végén?

 • 444
  Céltudatos Peti
 • 108
  Vagány Ricsi
 • 59
  Nagydumás Sziló
 • 56
  Laza Marián
 • 40
  Nőcsábász Norbi
 • 40
  Jófiú Csoki

Tegnap már megszavaztattuk önökkel, hogy ki lehet az egyetlen szerencsés, akire az őszinte szerelem várhat az ÖsszeEsküvők című reality-ben, ami ma este indul a TV2-n. Önök szerint az Első Emelet frontemberének lánya, Patkó Csenge lesz majd az őszintén boldog ara, akit oltár elé vezethet az álompasi. Legalább is ő rendelkezik a legtöbb hacker ismerőssel lelkes klikkelővel, ezt a tulajdonságát már a Velvet Arcán is felfedeztük, de sebaj. A lényeg, hogy most már csak az a feladat vár önökre, hogy párt találjanak ennek a csiszolatlan gyémántnak, be is mutatjuk őket, anyukástul.

Nőcsábász Norbi és Ildikó

Az hasznos, ha egy feleségkereső műsorba az ember úgy indul, hogy a nőcsábász jelzőt választja magáénak. Csenge máris megütötte a főnyereményt, hiszen Norbertben minden megvan, amit elvár a pasitól, mivel az imád kávézókba járni (=jól szituált), rajong az (saját) izmokért (=jóképű és határozott), ráadásul odavan a jó poénokért, ami abból is látszik, hogy mindene az Üvegtigris (=humoros). Nagy elvárásai sincsenek Norbertnek, mert szerinte számára a világ minden nője ideális lenne, úgyhogy Kiki már rendelheti is a frakkot, ha Ildikó is úgy látja, hogy Csenge felfér a családi albumra. Lesz-e Norbiból bárki/Csenge férje?

Jófiú Csoki és Irén

A lányok keresztneveihez képest smafu, amit a fiúk előadnak, itt is van rögtön Csoki, aki lehet, jófiú, de nála ijesztőbb feje csak Szméagolnak volt, mikor megkaparintotta a gyűrűt. Azt legalább lehet tudni ránézésre, hogy szemeit anyjától, Iréntől örökölte. Elsőre nem tűnik Csenge zsánerének, bár az egyetlen dolog, ami kiderül a róla szóló négysoros ismertetőben az az, hogy szereti a csocsót. Anyukájáról bezzeg megtudjuk, hogy nagyon nyitott, de nem bírja a rosszindulatot, jó helyre megy, szó se róla. Jófiú Csocsoki is elszánt testépítő, legalább egy agyast kölcsön kéne kérni konkurenséktől, hogy a Göncölt megtalálják majd esténként az égen. És Csokira várhat-e boldogság?

Vagány Ricsi és Éva

Vagány Ricsi vagány szaténinge miatt tart ott az emberiség, ahol, annak ellenére, hogy anyja, Éva simán beférne a házasodni vágyó hölgyek közé, szerintünk egy perc alatt kiütné Csengét. Ricsi feltehetően attól vagány, hogy pornós külsejű családanyát szeretne, mondom én, hogy anyuka ott van a szeren, kacér Vikivel vizionálunk óriási vízicsatákat a medencé(k)ben, anyukával vagy nélküle, mondjuk, anyukával jobb lenne. Ricsi amúgy fejből tudja a Gyalog galopp összes poénját (Csenge alert), amit csak azért nézünk el neki, mert általánosban mi is tagjai voltunk az: akik száznál többször látták a fent említett filmet klubnak.

Céltudatos Peti és Ágnes

Petit már most kiplakátolhatja Csenge a hálója ajtajára, rögtön apu mellé, hisz' mint két tojás. Céltudatosságából pedig következik határozottsága, az ilyen kölyökképű, laza srácoknak mindig minden könnyebb. Állítólag még nem találta meg a nőt, akibe szerelmes tudna lenni, pedig lételeme az ismerkedés és a bulizás. Ügyesen csinálhatja, nemde? Szerencsére ő is imád sportolni, csuda egy nemzet vagyunk, tele tesztoszterontól duzzadó és nősülési vágytól égő férfiakkal, méghogy kihal a magyar! Ott lesz mellette viszont Ágnes, aki szerencsére tudja, hogy milyen nő kell a gyereknek, és nem is nagyon hagyja, hogy beleszóljon Céltudatos Peti abba, kit kell elvennie. Céltudatos Peti tud róla, hogy mindezek mellett pont ő lett céltudatos?

Laza Marián és Katalin

Na, mármost laza Marián nem egy elírás, hanem egy név, és van is hozzá tartozó arc, férfié, így elsőre. A nevet Katalin adta neki, akit nagyon szoros kapcsolat fűz össze gyermekével, akiről biztos azt remélte, lánynak születik, ez magyarázná a névválasztást. Sajnos idéznünk kell Mariánt, annyira laza, hogyaszondja: „Bárányfelhőket számolok és olvasok, ha éppen nem edzek… a munkám a hobbim!” - ő lehet mégis az agyas a csapatban, ha majd egy téliesedő délutánon meg tudja számlálni a bárányfelhőket az égen, akkor nyilván a Göncölt is megtalálja. Nem árulta el, mit edz, biztos gyúr, remélem, lesz fekvenyomó verseny! Katalin a bevállalós anyukák közé tartozik, de mivel nem néz ki olyan jól, mint Éva anyuka, így bízunk benne, hogy ezt nem az egy tálból cseresznyézésre értette. Fog-e házasodni Marián?

Nagydumás Sziló és Erzsébet

Mit nekünk Sziló a Marián után, pláne, ha ez a Sziló nemcsak nagydumás, de pont azokat a dolgokat kamázza, amiket a csajok, úgyis mint: foci, futás, zene, bulizás. Tényleg csak a vásárlás hiányzik a gyönyörű barátság kialakulásához. Sziló bevállalós, megértő csajt keres,  olyat aki nem ismeri a féltékenység szót, de mi most nem Katalin anyukát ajánljuk neki, hanem bevállalós Nikót (Te, Összeesküvők Niko, akarod-e az itt jelenlevő Összeesküvők Szilót férjedül, míg a halál el nem választ? - tisztára mint ha a NiKé két vegyésze lépne frigyre, persze erről szó sincs). Sziló anyuka, Erzsébet föci-tesi szakos tanár, tehát legalább ezekből a tárgyakból korrepetálhatná kalandvágyó Zsanettet, aki esti iskolába kényszerül, amennyiben az anyukák beengedik. Ha neki nem is, másnak van-e esélye a boldogságra?