Leginkább gyúrni szeretnek, mindegy nekik, hogy milyen a nő és nemcsak ők maguk, de a keresztneveik is nagyon mókásak. De melyiknek van esélye, anyuka felügyelete mellett tényleg szerelembe esni?

Kihez menjen hozzá Patkó Csenge, avagy ki nősül az Összeesküvők végén?

Tegnap már megszavaztattuk önökkel, hogy ki lehet az egyetlen szerencsés, akire az őszinte szerelem várhat az ÖsszeEsküvők című reality-ben, ami ma este indul a TV2-n. Önök szerint az Első Emelet frontemberének lánya, Patkó Csenge lesz majd az őszintén boldog ara, akit oltár elé vezethet az álompasi. Legalább is ő rendelkezik a legtöbb hacker ismerőssel lelkes klikkelővel, ezt a tulajdonságát már a Velvet Arcán is felfedeztük, de sebaj. A lényeg, hogy most már csak az a feladat vár önökre, hogy párt találjanak ennek a csiszolatlan gyémántnak, be is mutatjuk őket, anyukástul.

Nőcsábász Norbi és Ildikó

Az hasznos, ha egy feleségkereső műsorba az ember úgy indul, hogy a nőcsábász jelzőt választja magáénak. Csenge máris megütötte a főnyereményt, hiszen Norbertben minden megvan, amit elvár a pasitól, mivel az imád kávézókba járni (=jól szituált), rajong az (saját) izmokért (=jóképű és határozott), ráadásul odavan a jó poénokért, ami abból is látszik, hogy mindene az Üvegtigris (=humoros). Nagy elvárásai sincsenek Norbertnek, mert szerinte számára a világ minden nője ideális lenne, úgyhogy Kiki már rendelheti is a frakkot, ha Ildikó is úgy látja, hogy Csenge felfér a családi albumra. Lesz-e Norbiból bárki/Csenge férje?

Jófiú Csoki és Irén

A lányok keresztneveihez képest smafu, amit a fiúk előadnak, itt is van rögtön Csoki, aki lehet, jófiú, de nála ijesztőbb feje csak Szméagolnak volt, mikor megkaparintotta a gyűrűt. Azt legalább lehet tudni ránézésre, hogy szemeit anyjától, Iréntől örökölte. Elsőre nem tűnik Csenge zsánerének, bár az egyetlen dolog, ami kiderül a róla szóló négysoros ismertetőben az az, hogy szereti a csocsót. Anyukájáról bezzeg megtudjuk, hogy nagyon nyitott, de nem bírja a rosszindulatot, jó helyre megy, szó se róla. Jófiú Csocsoki is elszánt testépítő, legalább egy agyast kölcsön kéne kérni konkurenséktől, hogy a Göncölt megtalálják majd esténként az égen. És Csokira várhat-e boldogság?

Vagány Ricsi és Éva

Vagány Ricsi vagány szaténinge miatt tart ott az emberiség, ahol, annak ellenére, hogy anyja, Éva simán beférne a házasodni vágyó hölgyek közé, szerintünk egy perc alatt kiütné Csengét. Ricsi feltehetően attól vagány, hogy pornós külsejű családanyát szeretne, mondom én, hogy anyuka ott van a szeren, kacér Vikivel vizionálunk óriási vízicsatákat a medencé(k)ben, anyukával vagy nélküle, mondjuk, anyukával jobb lenne. Ricsi amúgy fejből tudja a Gyalog galopp összes poénját (Csenge alert), amit csak azért nézünk el neki, mert általánosban mi is tagjai voltunk az: akik száznál többször látták a fent említett filmet klubnak.

Céltudatos Peti és Ágnes

Petit már most kiplakátolhatja Csenge a hálója ajtajára, rögtön apu mellé, hisz' mint két tojás. Céltudatosságából pedig következik határozottsága, az ilyen kölyökképű, laza srácoknak mindig minden könnyebb. Állítólag még nem találta meg a nőt, akibe szerelmes tudna lenni, pedig lételeme az ismerkedés és a bulizás. Ügyesen csinálhatja, nemde? Szerencsére ő is imád sportolni, csuda egy nemzet vagyunk, tele tesztoszterontól duzzadó és nősülési vágytól égő férfiakkal, méghogy kihal a magyar! Ott lesz mellette viszont Ágnes, aki szerencsére tudja, hogy milyen nő kell a gyereknek, és nem is nagyon hagyja, hogy beleszóljon Céltudatos Peti abba, kit kell elvennie. Céltudatos Peti tud róla, hogy mindezek mellett pont ő lett céltudatos?

Laza Marián és Katalin

Na, mármost laza Marián nem egy elírás, hanem egy név, és van is hozzá tartozó arc, férfié, így elsőre. A nevet Katalin adta neki, akit nagyon szoros kapcsolat fűz össze gyermekével, akiről biztos azt remélte, lánynak születik, ez magyarázná a névválasztást. Sajnos idéznünk kell Mariánt, annyira laza, hogyaszondja: „Bárányfelhőket számolok és olvasok, ha éppen nem edzek… a munkám a hobbim!” - ő lehet mégis az agyas a csapatban, ha majd egy téliesedő délutánon meg tudja számlálni a bárányfelhőket az égen, akkor nyilván a Göncölt is megtalálja. Nem árulta el, mit edz, biztos gyúr, remélem, lesz fekvenyomó verseny! Katalin a bevállalós anyukák közé tartozik, de mivel nem néz ki olyan jól, mint Éva anyuka, így bízunk benne, hogy ezt nem az egy tálból cseresznyézésre értette. Fog-e házasodni Marián?

Nagydumás Sziló és Erzsébet

Mit nekünk Sziló a Marián után, pláne, ha ez a Sziló nemcsak nagydumás, de pont azokat a dolgokat kamázza, amiket a csajok, úgyis mint: foci, futás, zene, bulizás. Tényleg csak a vásárlás hiányzik a gyönyörű barátság kialakulásához. Sziló bevállalós, megértő csajt keres,  olyat aki nem ismeri a féltékenység szót, de mi most nem Katalin anyukát ajánljuk neki, hanem bevállalós Nikót (Te, Összeesküvők Niko, akarod-e az itt jelenlevő Összeesküvők Szilót férjedül, míg a halál el nem választ? - tisztára mint ha a NiKé két vegyésze lépne frigyre, persze erről szó sincs). Sziló anyuka, Erzsébet föci-tesi szakos tanár, tehát legalább ezekből a tárgyakból korrepetálhatná kalandvágyó Zsanettet, aki esti iskolába kényszerül, amennyiben az anyukák beengedik. Ha neki nem is, másnak van-e esélye a boldogságra?