A színésznő egy videojáték bemutatóján nem bugyiját és mellét tette közszemlére, hanem a sok cigitől és kávétól elsárgult fogait. Ez egy hollywoodi hírességnél elég ciki, náluk a ragyogó mosoly kötelező szakmai elvárás. Az már csak hab a tortán, hogy röviddel előtte alakuló tokáját is megörökítették. Jövő héten pedig kínos találkozó vár rá a bíróságon, amiért kidobta őt az a központ, ahol a közmunkáját végezte. Talán jó pontnak számít majd, hogy azóta egy másik helyen, a Vöröskeresztnél próbálkozik.

Lindsay Lohanre megint rájár a rúd, a szeptemberi ámokfutás nem ért véget, most éppen azzal van mindenki elfoglalva, hogy tokája van, sárgák a fogai és a közmunka miatt is áll a bál. Mivel a színészeknek a testük a munkaeszközük, így akár tetszik, akár nem, mindenki sokat foglalkozik azzal, hogyan is néznek ki, és persze a negatív változások különösen érdekesek. A balhés életű színésznő sem kivétel, a minap olyan fotók kerültek elő róla, amelyeken látszik, hogy 25 éves korára már van tokája, ami megfelelő szögből fényképezve ráadásul óriásinak tűnik.

Ennél persze sokkal izgalmasabb az, hogy mosolya már nem a régi, a fogai csúnyán besárgultak, a túl sok cigaretta, bor és kávé nyilván megtette a hatását. Nyilván ez ellen is lehet tenni, de úgy tűnik, hogy Lohannek kisebb gondja is nagyobb annál, hogy leszokjon vagy kifehérítesse fogait, pedig Dr. Naz Tofigh fogorvos szerint ez jó kezdet lenne. A szakember szerint egyértelmű, hogy a színésznő nem igazán foglalkozik fogai épségével, sok olyan dolgot fogyaszt, amik elszíneződéseket okozhatnak, és álmában valószínűleg csikorgatja is őket, pedig ezt egy megfelelő eszközzel szintén ki lehet védeni.

A már korántsem olyan ragyogó mosolyról a Saints Row: The Third videojáték premierjén készültek a fotók. Legalább a híresség öltözéke rendben volt: fekete, felül villantásbiztos miniruhájához egy aranyszínű magassarkút vett fel – írja a Daily Mail.

Bár az eseményen boldogan pózolt a fotósoknak, lehet, hogy hamarosan lefagy az arcáról a mosoly. A nőket segítő központ, ahol 360 - más források szerint 480 - órát kell dolgoznia közmunkában, ugyanis kidobta, mert többször is megszegte a szabályokat – olvasható a TMZ-n. Az előírások szerint minden alkalommal legalább négy órát kellett dolgoznia egyhuzamban, de állítólag már egy óra ténykedés után rendre meglógott, ráadásul kilenc alkalommal egyáltalán nem jelent meg. Az illetékesek pedig két héttel ezelőtt úgy döntöttek, hogy nem tartanak igényt a további szolgálataira.

Így fennáll a veszélye annak, hogy Stephanie Sautner bírónő nem lesz vele elnéző a következő, jövő héten esedékes meghallgatáson, és Lohannek így ezúttal tényleg be kell vonulnia a börtönbe. Szerencsére a Vöröskereszt átvette a hírességet, és ha itt rendesen végzi a dolgát, még van remény a számára. A színésznő szerint persze a nőket segítő központ persze jogtalanul szabadult meg tőle, a személyzet a kezdetektől fogva undok volt vele, pedig ő mindent megcsinált, amire kérték, és soha nem késett. Bezzeg a Vöröskeresztnél, ott természetesen minden más, és nagyon jó a kapcsolata a többiekkel.