Lindsay Lohan igent mondott a Playboynak, sőt állítólag már meg is volt a fotózás, de azt még nem tudni, hogy melyik lapszámban pózol majd majd a színésznő. A pletykák szerint nem takargat majd semmit, de minek is takargatna, az évek alatt azért láttuk már mindenét.

Lindsay Lohan meztelenségben tényleg nehezen tudna már újat mutatni a világnak, pedig hivatalosan még sosem vetkőzött le semmilyen magazinnak sem, de annyi sejtelmes, félerotikus, átlátszó ruhás fotója volt, nem is beszélve a villantáshegyeiről, hogy nehéz dolga van annak a fotósnak, aki a színésznő ismeretlen oldalát akarja bemutatni.

Ilyesmi feladatra vállalkozott a Playboy, merthogy a színésznő nem kevés pénzért, közel kétszázmillió forintnyi dollárért igent mondott a lapnak. Azóta annyi derült még ki, hogy Lohan nem lesz szégyenlős, mindent megmutat majd, nem próbálja meg takargatni magát sehogy sem.

De hát tényleg, mi értelme is lenne ennek az ő esetében? Mindenesetre a fotózáson már elvileg túl is vannak, legalábbis, amikor a színésznőt a héten leütötte a garázsajtója, akkor a Playboy villából tartott éppen haza, ahol 48 órán keresztül dolgozott az újság embereivel a fotókon.

Galériánkból megtudhatja, hogy milyen testre számíthatunk majd a Playboyban. És mivel Lindsay Lohan egy időben nem szívesen hordott bugyit, így még arról is készült kép az elmúlt években, hogy milyen a puncija. Tényleg nagyon nehéz lesz újat mutatnia a Playboynak.