A színésznő egy magazin fotózásán volt Maimiban egy hotel tetején, amikor a túl erős szél szétnyitotta a ruháját, és látni engedte a mellét. Lohan korábban vllantott már egészen hasonlót vásárlás közben. A fotózás után bikiniben megmutatta, hogy nincs narancsbőre.

Lindsay Lohan a Plum Miami Magazin számára készített fotókat a Raleigh Hotel tetején Miamiban lenge ruhában, de az erős szelek megkönnyítették a fantázia dolgát, és szétnyitották Lohan ruháját.

A 24 éves színésznővel nem először fordul elő ilyesmi, 2009-ben vásárlás közben is hasonló baleset érte. 2008-ban pedig a bugyiját tárta a nagyvilág elé, amikor egy szellő felkapta a lenge szoknyáját.

Lohan jelenleg 480 órás közmunkáját tölti, mert egy korábbi, ittas vezetési ügyében kiszabott próbaideje alatt ellopott egy 2500 dolláros nyakláncot. Korábban azt mondta, alkoholproblémái vannak, de úgy érzi, ezeken sikerült túltennie magát, és alig várja, hogy a jópár éve már csak pislákolónak nevezhető színészi karrierje folytatódjon.

Addig is viszont mindent megtesz, hogy ne essen ki nagyon a figyelemből. Például áttetsző pólóban, melltartó nélkül megy közmunkára.

Legutóbb egyébként a Machete című kultgagyiban játszott Danny Trejo oldalán, abban a filmben is vetkőzött, legközelebb pedig Adrian Brodyval és Michelle Rodriguezzel szerepel majd az Undeground Comedy című vígjátékban.

A fotózáson a színésznőre több szett ruhát is ráadtak: viselt kisestélyit, könnyed nyári ruhát, csillogó koktélrhát és fürdőruhát is. Az utóbbiban készült képeknek köszönhetően kiderült, hogy sok sztártársával ellentétben neki nem lett narancsbőrös a segge húszas évei elejére.