Megnéztük Alekosz első szereplését a TV2-n. A Való világ győztese még a rezidenciába tartó limuzinban, a szokásos zavaros stílusában kifejtette, hogy Kati mamát tartja a legvonzóbbnak, akinek szerinte hosszan elnyújtott kielégülésre van szüksége. Az esti műsorban megszólalt a pornórendező Kovi is, aki úgy tudja, hogy Alekosz az idősebb, érettebb nőket szereti, és náluk talán még esélye is lehet.

Hajdú Péter tegnap délután bejelentette, hogy a Való világ 4 győztese csatlakozik az Összeesküvők csapatához, és beköltözik hozzájuk a házba az anyjával, Vájával. Ahogy a műsorvezető elmondta, ez nem az ő, vagy a stáb döntése volt, egy ilyen jellegű húzás nem egy emberen múlik. "Nyilván bízunk abban, hogy minden új szereplő erősíti a brandünket. Azt várjuk, hogy Alekosz rajongói kövessék őt" - nyilatkozta a Velvetnek. Mint mondta, a műsor nézettségével kapcsolatban nagyon sok hazugság jelent meg. "Arra valóban volt precedens, hogy a délutáni matiné sávban, a 2-3 óra körüli ismétléseket legyőzte a Viasat 3, de meg kell nézni, hogy az RTL Klubot délután 5-kor is meg tudja verni."

Ahogy tegnap megírtuk, Alekosznak még élő szerződése van az RTL Klubbal, így könnyen lehet, hogy mindent elveszít, amit eddig a csatornától kapott. Információnk szerint az 50-60 milliós becslés, amit a valóságshow-szereplő most kockára tett, nagyjából helyes. Tegnap a csatorna felszólította Alekoszt a szerződés betartására, de ennél több egyelőre nem történt.

"Ha Alekosz valóban megjelenik a konkurens csatornán, akkor azzal megszegi a szerződését, és a legkeményebb következményekkel kell számolnia" - nyilatkozta csütörtökön a Velvetnek a Való világ szóvivője, Dobsi Adrienn. Márpedig Alekosz tegnap tényleg beköltözött az Összeesküvők házba, ahol ujjongva fogadták.

A valóságshow-szereplő még az úgynevezett rezidencia-felé menet kifejtette, hogy a berúgásra hajlamos Kati mamát tartja a legvonzóbbnak, miután látta az egyik játékban, ahol kígyókkal vagy siklókkal kellett vesződnie. "Olyan nyugodtsággal, kiegyensúlyozottsággal kezelte azokat a csúszómászokat, hogy abból megállapítottam azt, hogy elnyújtott kielégülésre vágyik." Alekosz szerint nagy teljesítőképességű férfire lenne szüksége, aki több órán át képes kényeztetni. A jakuzziban szeretne beszélgetni erről az anyósjelölttel, akinek szerinte hatalmas a szexuális étvágya. Mint mondta, el tudja képzelni, hogy nem a lányok, hanem az anyósok felé kacsingat majd inkább. Anyja, Vája asszony eközben csendben hallgatott, aztán később megpróbálta tisztázni, hogy ezeket valahogy másképp gondolta a fia.

Az Esküdj! című esti műsorba aztán behívták Kovit is, aki egykor lehetőséget adott a valóságshow-szereplőnek, hogy leforgassa élete első pornófilmjét, de a válogatáson csak egy nő bukkant fel, akit ráadásul direkt a szervezők hívtak, hogy mégse legyen akkor égés a dologból. A pornórendező kifejtette, hogy úgy tudja, hogy Alekosz az érettebb nőket szereti. A 30-as, 40-es kategória jön be legjobban a Való világ 4 nyertesének, és náluk lehet, hogy nagyobb esélye is lenne, mint a fiatal csajoknál. Kovi egyébként hiú, magára nagyon adó személyként jellemezte Alekoszt, akivel nagy barátok ugyan nem lettek, de elpálinkázgattak. Régebben még egy szexpózt is elnevezett róla, idézte fel, ami annyi, hogy a férfi a hátán fekszik, és nem csinál semmit.