Mostanában rosszakat álmodik a fiatal énekesnő, Lola, szegénynek ugyanis teljesen lemerült az immunrendszere a sok munkától. Szerintünk más is közrejátszhat, az is lehet, hogy féltékeny az x-faktoros Kováts Verára, vagy hogy nem akar többé celeb lenni. Vagy ön szerint inkább az alteregói teszik pokollá az életét? Szavazzon!

A tinédzserlány imidzstől szabaduló énekesnőnek mostanában elég rossz napjai lehetnek. Egyfelől rémálmok gyötrik szegényt, amelyekben többek közt víz alatt kell úszkálnia, másfelől meg több Twitter-üzenetében is kifejtette, hogy mennyire fáj neki az élet. A rémálmokat állítólag az okozza, írja a Bors, hogy iszonyú sokat kell dolgoznia, ráadásul még a napi stresszel is meg kell küzdenie. Szerintünk más is közrejátszhat, olvassa el a listát, és szavazzon!

Kováts Vera

Az X Faktorban feltűnt Emma Watson hasonmás, Kováts Vera pontosan ugyanabban a tündibündi kislánypopban utazik, mint a korábban Ditti néven futó Korsós Judi Lola. A rossz nyelvek szerint Kováts ráadásul már most fényévekkel jobb, mint amilyen Lola valaha is lesz, úgyhogy az énekesnőnek lehet némi aggódnivalója az X Faktor versenyzőjének teljesítményét látva. Ha ön szerint is, szavazzon erre a lehetőségre!

A Reggeli megszűnése

A nemrég megszűnt RTL Klub Reggeli Lola egyik kedvenc tévéműsora lehetett, legalábbis vonatkozó Twitter-üzenete szerint, amelyben az énekesnő nem kevesebbet állít, minthogy tízévesen ez volt az első tévéműsor, ahol szerepelt, és később is rendszeresen vendégeskedett itt. Ön is azt gondolja, hogy a Reggeli hiányzik neki?

A hírnév árnyoldalai

Egy másik Twitter-posztja szerint Lola rendkívüli módon rühelli a celeblét megterhelő hozadékait, mint például az állandó kötelező részvételt a szépségversenyeken és a fürdőruha-bemutatókon. Ha ön úgy gondolja, hogy Lola végérvényesen megunta a jelenlegi életét, és legszívesebben a Mátra alján lenne remete, kattintson!

A klónok támadása

Szegény Lolát a celeblét egy másik rákfenéje is sújtja: vicces kedvű emberek hamis profilokat regisztrálnak a neve alatt a közösségi portálokon, így próbálva emelkedettebbé tenni a saját szánalmas kis életüket. Ha ön szerint az énekesnő az ál-Lolák miatt álmodik rosszat, erre szavazzon!

Ének az esőben

A vizes álomra találtunk egy végtelenül egyszerű magyarázatot is. Itt az ősz, egyre gyakoribbak a zivatarok és nemrég Lola is kitwittelte, hogy kénytelen volt szakadó esőben hazasétálni. Ön szerint is az időjárásra vezethetőek vissza a rémálmok? Szavazzon!

Elvesztette a szemüvegét

Persze az is lehet, hogy Lolában azok a napok hagytak mély nyomot, amikor kénytelen volt szemüveg nélkül botorkálni, költözés közben ugyanis elhagyta látásjavítóját. "elhagytam a koltozesnel a szemuvegem.nspok ota nem latok.grrrrrr" - dühöngött akkor Twitteren. Ha ön szerint ez lehet a kiváltó ok, szavazzon!

Vudu

Szóval mitől?

Elég elvetemült elmélet, de akár az is lehet, hogy valaki vudu-szertartást hajtott végre az énekesnőn: elcsente egy hajszálát, viaszbábuba gyúrta és ősi átkok mormolása közepette hidegvizes vájdlingba mártogatja, hogy rosszat tegyen szegény Lolának. Már csak az a kérdés, ki tehet ilyen szörnyűséget?  VV Zsófi, akinek a Rágógumi című klipjét maga Lola is vadul ekézte? Esetleg valamelyik férfimagazin főszerkesztője, bosszúból amiért nem vetkőzik?

Forma 1

Azon már korábban is borongott szegény Lola, hogy a pasija odavan a vasárnaponként megrendezett autóversenyekért, ezért aznap délutánonként zéró esély van bármiféle romantikára. Elképzelhetőnek tartja, hogy emiatt álmodik rosszakat az énekesnő? Akkor szavazzon erre!