Azt még nem tudjuk, hogy kiben van meg az X-Faktor, de tény, hogy egy kivételével az összes szereplő tud úgy bömbölni, mint a vadszamár. Na de melyikük a legcikibb? Szavazzák meg, mert képtelenek vagyunk eldönteni. És ne aggódjanak nagyon, direkt csinálják.

Az X-Faktor utolsó nagy rostáján 12 produkció maradt fenn, előadóiban pedig az a közös, hogy nagyon tudnak kamera előtt bőgni. Sőt, a kiesettek is. Nem, nem magunktól vagyunk rohadékok, becsüljük az emberi érzéseket, de ha az RTL Klub showműsort csinálhat mások zokogásából, akkor ugye nekünk sem kell úgy tenni, mintha ez nem történne meg? Na ugye. A képekre kattintva megnézheti a videókat.

Demes Tamás

Keresztes Ildikó egy kiserdő közepén fogadta védenceit. Demes Tamás nagy showt nyomott le a kispadon, és előre szólt, hogy nem tudja életét folytatni, ha nem jut tovább. Hát tovább is jutott, már az eredmény-hirdetés előtt pityergett, aztán ott bömbizett Ildi néni kebelén.

Baricz Gergő

Baricz Gergő kibírta sírás nélkül, amíg meg nem tudta, hogy továbbjutott, éppen csak a szemei fénylettek. Aztán persze ő is vadul ölelgetni kezdte Keresztest, sírás közben azt ismételgetve, annyiraakartam, annyiraakartam. Plusz pont azért, mert sunyin letapizta Ördög Mostlettharminc Nórát is.

Kelemen Csaba

"Keményen érintene, ha kiesnék, csalódás lenne" – fogalmazta meg páratlanul eredeti gondolatait Kelemen Csaba Keresztes szózata előtt. Amíg meg nem tudta, hogy továbbjutott, reménykedve bámult a mentorasszonyra, és tartotta is magát egészen addig, amíg Ördög Nórához nem ért. De akkor is diszkréten oldotta meg a dolgot.

Barna Gergely

Barna Gergely már odafelé zokogott, lehet, hogy egy kismadár megcsicseregte neki, hogy ő bizony kiesik. "Te egy lenyűgözően tehetséges fiú vagy" – mondta neki Keresztes, de ettől sem szűnt meg a klasszikus "ehhü-ehhü" hangzású zokogás. Szegény fiú kicsit flipperezett magával a hídkorlátok között, ide-oda csapódva, végül Ördög Nóra felvetésére ("Nem tudtad volna végigcsinálni ezt az elképesztően feszített dolgot") annyit hüppögött: "de erős vagyok". Egyem a szívét.

Hajdu-ikrek

A Hajdu-ikrek bömbiparádéja a teljes palettát felöleli. Sírtak a videóelőzetesben, előpityeregtek, amíg Geszti Péter szavait hallgatták, miután pedig kiderült, hogy továbbjutottak, olyan hangon kezdtek el nyüszíteni, amit jórészt csak kutyák hallanak. Volt rázkódás is, végül pedig, biztos, ami biztos alapon Ördögöt is összekönnyezték.

Rocktenors

A Rocktenors tagjai egészen az eredményhirdetés végéig abban a hitben tartottak minket, hogy megússzuk bőgés nélkül, aztán szerencsére szimultán kezdtek szemet dörzsölgetni. Legalább medencébe ugrottak utána, így egy hajszállal kevésbé tűnnek gumimacsóknak.

Bogi és Balázs

Bogi és Balázs, hiába húzott a lány szép látványosakat a Spar Budget energiaitalból, nem jutottak tovább. Bogi azonban elismerésre méltón kibírta a lépcsőig sírás nélkül, partnerével főleg olyan hangokat kiadva, mintha a szülés közbeni légzést gyakorolnák.

Alexa

Kétgyerekes Alexa közepesen üres tekintettel bámult maga elé, remélve, hogy ő lehet a következő Wolf Kati (aki most amúgy éppen C-Vitamint reklámoz, muhaha, ráadásul milyen arckifejezéssel?), amíg Nagy Feró olyanokat mondott neki, hogy "anyaként már eléggé rád járt az élet rúdja". Na de aztán magára talált, és bömbölt, pont úgy, mintha dugnák.

Kováts Vera

Az RTL Klub Emma Watson-klónja szinte el sem pityeredett, meglássák, minden magyar hipsterlány rá akar majd hasonlítani.

Muri Enikő

Ismeretlen vezetéknevű Éva méltóságteljesen tűrte a kosarat, mint Penny Lane a Majdnem híresben (02:07), amikor megtudja, hogy a gitárosa eladta egy hordó sörért. Muri Enikő azonban kitett magáért: nagyokat nyelt, majd még nagyobbakat, lassan elgurult egy könnycsepp, aztán jött tapsikolás, vihogás, zokogás, és persze a langyos rózsaszín ingű, az ivásról lemondott Feró ölelgetése.  

És akkor...

És akkor itt a lehetőség megszavazni, hogy az eddigi bőgések közül

Melyik a legcikibb sírás?

melyik volt a legcikibb. Minket mondjuk szinte mindegyik idegesített, és tartani lehet tőle, hogy lesz itt még több is. A showműsoroknak ugyanis fontos része, hogy a kedves néző borzasztóan sajnálja az álmaikért küzdő, rendkívül tehetséges fiatalokat, amit, hacsak nem egy-egy végtag élő adásban elkövetett csonkolásával érnek el, kénytelenek a versenyzők megríkatásával megoldani. Tabáni István volt a jelenség itthoni élharcosa (mondjuk nem sokra ment vele), de Molnár Ferenc Caramel is el-el bömbölte magát élőben, annyira meghatotta saját dala (amely amúgy arról szól, hogy már gyerekkora ótta tudja, hogy ő fogja megváltani a világot), amihez ezúton is gratulálunk.