Csézi Erzsébet énekesnő és élettársa a férfi öngyilkosságát megelőző három évben már egyáltalán nem élt nemi életet - osztotta meg új pasija a sajtóval a megszerzett információkat. Az őssejtfokozó kapszula feltalálójaként emelgetett Szabó László arról is beszélt, hogy halála napján Lajos László elment hozzá, és Csézyt kereste.

Még csak alakul az őssejtfokozó kapszula feltalálójaként emlegetett Szabó László és Csézi "Csézy" Erzsébet énekesnő kapcsolata, Szabó máris megosztotta a Besttel, hogy új barátnője és az október végén öngyilkosságot elkövető vállalkozó, Lajos László három éve egyáltalán nem éltek szexuális életet. Szabó másfél évvel ezelőtt ismerte meg Lajos Lászlót és Csézyt, barátsága az énekesnővel folyamatosan mélyült, míg végül olyan bizalmi státuszba került, hogy augusztusban, amikor Csézy és Lajos László kapcsolata teljesen megromlott, a 2008-as Eurovíziót megjárt mezőkövesdi énekesnő hozzá szaladt zokogni.

Csézy 3

Halála napján nála kereste Csézyt

"Elmondta, hogy Laci összes cégét felszámolták, és a Böbi nevén működő vállalkozással is baj van. Kérte, hogy segítsek nekik, nézzem meg a cégét, mert bírósági eljárás indult ellenük. Próbáltam segíteni lelkileg, mert tudtam, hogy nehéz helyzetben vannak anyagilag, és a kapcsolatuk is zátonyra futott. Böbi ennek ellenére nagyon szerette Lacit, lelkileg sosem tudta elengedni, valami megfogalmazhatatlan kötelék fonta hozzá" - nyilatkozott a közös, körülbelül 200 milliós adósságról Szabó.

Aztán egészen intim részleteket is megosztott Csézy és Lajos László kapcsolatáról. "Megdöbbentő volt hallani, hogy három éve testi kapcsolat sem volt közöttük. A mi barátságunk viszont hétről hétre erősödött. László is tudta ezt, ezért nem lepődtem meg, amikor azon az októberi vasárnapi reggelen becsöngetett hozzám. Ziláltan, üveges tekintettel állt az ajtóban, és Böbit kereste. Előtte már járt Böbi szüleinél is. Mondtam neki, hogy itt sincs, tudtommal a nagymamájánál lakik. De Laci olyan volt, mint aki nem is hall" - így Szabó.

Azt is hozzátette, hogy a fegyverben, amivel végül Csézy fotója fölött, és az énekesnő dalát hallgatva Lajos László főbe lőtte magát október végén, összesen 15 töltény volt, de amikor rátaláltak, már csak 13-at találtak a tárban. Szabó elhintette, szerinte akkor is Lajos Lászlónál lehetett a fegyver, amikor Csézyt kereste, majd drámaian hozzátette: "Bele sem merek gondolni abba, mi lett volna, ha aznap megtalálja."

Vádolja magát

Szabó és Csézy egymásra találása csodás történet, a Gombos Edinával hirdetett fogyasztókapszula apja ugyanis hét évvel ezelőtt hasonlóképpen veszítette el a feleségét. "A házasságom 2001-ben zátonyra futott, majd két évvel később rendbe jött, de a feleségem 2004 márciusában mégis öngyilkos lett. [...] Átérzem az állapotát, és kicsit újraélem vele az egészet. Így most két öngyilkosságot kell feldolgoznunk."

Az énekesnő állítólag a tragédia óta sem költözött a férfihoz, de rengeteg időt töltenek együtt, és 24 órából 20-at az énekesnő volt élettársáról beszélnek. "Azt gondolja, hogy Laci elutazott, nem képes még befogadni a tényt, hogy Laci nincs többé" - állítólag így érez az énekesnő, és még mindig vádolja magát. "Én itt állok mellette, és vigyázok rá, amíg hagyja, hogy vigyázzak rá" - ezt mondta Szabó, meg még néhány mondatot, de azokra már nem futotta, sajnos a nyál elborította a billentyűzetet.