Kiszel Tünde koráról mélyen hallgatva, mellét erősen hangsúlyozva születésnapozott szombaton, és bemutatta a mégis elkészült jövő évi naptárát, ami valószínűleg több cégnél is okoz majd meghatározó perceket a dolgozóknak. Nekünk is dedikált egyet, meg is hatódtunk. A bulira várták Zalatnay Saroltát, de végül nem tudott eljönni, VV Zsófiéknak pedig el kellett sietniük egy divateseményre.

Kiszel Tünde naptárbemutatóval egybekötött szülinapi bulijától nagyon sokat vár az ember. Lelki szemeink előtt virított a magyar bulvár Expendablese, ahol végre összeállhat a Budapest TV és a Való Világ. Az már csak hab volt a tortán, hogy a pletykák szerint Zalatnay Saroltát is beszervezték pár dal erejéig a szombat esti ünneplésre, a baj csak az volt, hogy végül nem tudott eljönni.

Ehhez képest óriási csalódás volt a felhozatal, sehol egy Gerencsér Tomi, pedig még közös daluk is van, és, ugye, a messiásként várt Cini sem tudott eljönni el tölcsért csinálni a kezéből. Voltak viszont festőművészek, szponzorok meg operaénekesek, Kiszel Tünde Igazi Barátai, így aztán nem zavarta, hogy nem lepték el celebek a bulit, merthogy állítása szerint meg sem hívta őket. Azaz néhányukat mégis, mert ott volt a szinte mindenhol felbukkanó VV Zsófi-VV Anett páros, ők azonban hamar elrohantak - na nem azért, mert talán érezték, amit mi, hogy a trash nehézsúlyú bajnoka mellett labdába sem rúghatnak azzal az egy szem Rágógumival, hanem mert hivatalosak voltak egy divateseményre, sajnos sietniük kellett.

Barátok közt Emma is tátogott

Szerencsére akadt némi segítsége, ugyanis rövid konferálás után megkaptuk Melont, aki a felvezetés szerint szólóban még sikeresebb, mint zenekarában. Ez igaz lehet, mert rövid közvéleménykutatás alapján senki nem tudja, melyik zenekar tagja ő. Melon tényleg nagyon sikeres lehet, mert két hétig a híresen mértékadó MAHASZ lista első dobogójának valamelyik fokán is tanyázott, ennyit tudtunk meg róla. A Nagy Melon freestyle táncosokkal körbevéve állt a közönség elé, és mint kiderült, a freestyle tánc helyi olvasatban azt jelentette, hogy úgy kell mozogni a színpadon, mint a legkeletibb diszkóban David Guettára. A csúcspont a Barátok közt Emmája, a hipszterszemüveges Maranec Fruzsina duettje volt Meronnal, a “ki tud rosszabbul tátogni” kontesztet fejhosszal nyerte a lány.

Ha újév, akkor Kiszel Tünde-falinaptár

“Hál' Istennek van igény a tizenegyedik naptárra is. A kedves rajongóim, akik szeretnek engem többször is megkerestek, megállítottak az utcán és e-mailt is írtak azért, mert naptárt akarnak vásárolni karácsonyra, névnapra vagy szülinapra” - mondta a Jelenség, aki azt is megszellőztette, hogy igény esetén 2013-as naptárat is kiad, mert szerinte ha újév, akkor Kiszel Tünde-falinaptár.

A koráról mélyen hallgató celeb nemrég érkezett haza nyaralásából, jótékonyan a teljes családját elvitte, de ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy sikerült megegyeznie Fluor Tomival másfél millióban. “Nagyon sokat dolgozom, összespóroltam a pénzt. Fluor Tomi megfizette a tanulópénzt” - tette hozzá, miközben lánya, Donatella fogócskázott mellettünk egy hasonló korú fiúval, úgyhogy kis szerencsével hamarosan lesz egy igazán jó címlapsztorija a melleit most is bőszen hangsúlyozó Kiszel Tündének.

Zalatnay nélkül is beindult a buli

Ekkor váratlanul megjelent Barátok közt Zsuzsa, Csomor Csilla is, aki elmondása szerint nem gyűjti barátnője naptárait, de látott már párat. “Ha valaki 11 éven keresztül el tud adni egy naptárat, az ügyesen csinálja” - ismerte el zsenialitását a színésznő, aki nem tartja kizártnak, hogy ismét visszatér az ország kedvenc sorozatába. A különlegesen borzasztó zene és a könnyen hozzáférhető bor végül meghozta a hangulatot Zalatnay nélkül is, Donatella és barátai ugráltak, a köz akaratának engedve Kiszel Tünde is elkezdett dedikálni, és egyre jobban pörgött az est hőse, a ránézésre véletlenül idekerült alkoholbarát fejű ötvenes férfi, aki mindig megpróbált úgy ülni, hogy a tálcán szeszt osztogató pincérek először vele találkozzanak.

A magyar celebek nem kíváncsiak nem voltak hivatalosak Kiszel Tünde bulijára, pedig állítólag ők is vadul érdeklődnek a naptár iránt, de ha nekünk, átlagembereknek sikerül elégszer megállítani az utcán, és elárasztani a postáját könyörgő levelekkel, akkor azért összejöhet az a tizenkettedik naptár.