Még VV Zsófika Rágógumija is kevés volt ahhoz, hogy kiüsse Kiszel Tündét a Minden idők legsokkolóbb magyar dala versenyből. A Velvet olvasói a médialény Nézem, érzem című szerzeményét ítélték a legborzalmasabbnak a hazai felhozatalból, aminek az asszony egyébként nagyon örül. Mindemellett kihangsúlyozta, a hangja élőben nem olyan torz, mint a videón, ami manipulálva van.

Még VV Zsófika szégyene, a Rágógumi sem tudta úgy felborzolni az idegeket, mint Kiszel Tünde Nézem, érzem című szerzeménye - derült ki a Velvet olvasóinak szavazataiból. Sőt, a VV4 celebszülöttje mindössze csak bronzérmes lett abban a versenyben, amelyben minden idők legsokkolóbb dalát kerestük. Az ezüstérmet Madam X-oticnak sikerült megszereznie, de még ő sem tudta alulmúlni Kiszel Tündét, aki, most már nem is kérdéses, tényleg a legek legje.

A médialénytől korábban megtudtuk, gyerekként operaénekesnő szeretett volna lenni, az operában nőtt fel, ám végül mégsem kezdett énekelni, mert az élet mást hozott. 2006-ban azonban - Benkő Dániel ötlete alapján és Anettka közreműködésével - megszületett egy dal, amit Gerencsér Tamással - akinek vagy megvolt, vagy nem Kiszel akkori pasija, Kondor Csaba - a együtt adott elő.

A borzasztó jobb, mint a középszerű

Előkelő helyezése hallatán az asszony örömét fejezte ki a Velvetnek, bár maga is csodálkozott azon, hogy az ő dala szörnyűségesebb, mint VV Zsófié. Mindemellett kihangsúlyozta, hogy a szerzeményt eredetileg is polgárpukkasztásnak szánták.

"Szerettük volna, ha minél többen töltik le az internetről, illetve, hogy minél többet beszéljenek róla az emberek. Nem kell ahhoz zeneszakértőnek lenni, hogy meghalljuk, a hangom is manipulálva van, direkt olyan torz" - magyarázta Kiszel Tünde. Hozzátette, ha már sokkolni kell az embereket, akkor mindent bele kell adni, ezért is örül az első helynek, nem szeretne középszerű lenni.