Peller Mariann az Összeesküvők döntőjében jelentette be, hogy Juni György megkérte a kezét. Nem így tervezte, tényleg a forgatásra indult, amikor feltették neki a kérdést. Két esküvőt tervez, szeretne gyereket, de most leginkább a karácsony viszi el minden idejét.

“Tudtam, hogy előbb-utóbb megtörténik, de arra nem számítottam, hogy ez a nap ennyire közel van” – mondta vidáman a Velvetnek az Összeeesküvők háziasszonya, Peller Mariann, akit a műsor döntőjének napján jegyzett el a nála 12 évvel idősebb Juni György. “Az utolsó Összeesküvők miatt amúgy is nagyon fontos nap volt ez az életemben, és szerette volna, ha teljes magabiztossággal tudok kiállni.”

A taxihoz sietett, mikor megkérték a kezét

A műsorvezető kezét tényleg az utolsó pillanatban kérte meg vőlegénye, hiszen már a a forgatási helyszínre indult. “Az egész délelőttöt együtt töltöttük, karácsonyra vásároltunk ajándékokat. Utána hazaértünk, elkészültem, és már a taxi is lent várt, a cipőm is rajtam volt, amikor megállított, és azt mondta, hogy szeret, és még akar valamit mondani. Ekkor kérdezte meg, hogy hozzá megyek-e a feleségül” – mesélte, hozzátéve, hogy még azt sem bánja, hogy a sietség miatt nem tudtak sokat örülni ennek, mert így is nagyon meghatódott.

Két esküvő lesz

Az esküvő időpontja még közel sincs kőbe vésve, csak annyi biztos, hogy jövőre tervezik, egyelőre a karácsony a nagy projekt. A ceremóniáról sincsenek konkrét elképzelései, csak nagyvonalakban képzelte el, miképp is fog hozzámenni jövendőbeli férjéhez. “Valószínűleg két esküvő is lesz. Az egyik a tényleges házasságkötés, amin csak a legszűkebb családi kör lesz jelen, szülőkkel, testvérekkel és pár nagyon közeli baráttal, a másik napon pedig lesz egy nagy buli is” – mondta Peller, aki nem akar nagy ruhát, csak valami szolidat és szexit. “Azért persze fehér lesz, bár szűz már nem vagyok, de a hagyomány az hagyomány.”

Semmi sem piszkálja a kíváncsiságát

Peller Mariannéknál már a gyerek is szóba került, akit szeretne, ha az apjára hasonlítana majd, és egyáltalán nem tartja elképzelhetetlennek, hogy egy nap főállású anya lesz. “Ezért is jött jól az Összeesküvők, mert így kipróbálhattam, milyen főműsoridős nagy show-t vezetni. Így már végképp nem piszkálja a kíváncsiságomat semmi. Ha vissza kell vonulni, már semmi nem maradt ki az életemből, de azért szeretném összeegyeztetni az anyaságot a karrierrel.” Akár egy újabb nagy műsort is elvállalna, de ez a veszély most nem fenyegeti, így is megmaradnak az eddigi tévés és rádiós munkái, és persze az esküvő sem lesz kis akció.

Pellernek csupa jó tapasztalatai vannak az Összeesküvőkkel kapcsolatban, bár magával csak az utolsó egy hónapban volt elégedett az amúgy is nagyon önkritikus műsorvezető, aki egyébként párjával és kettőjük családjával tölti a karácsonyt, a szilvesztert pedig egy szűk körű házibuliban tervezi megünnepelni.