A villa alfahímjét csúfosan porrá alázta Vera, és ez nemcsak a közönség szavazatain mutatkozott meg: a pornós a vitákban is felülkerekedett. A tengermély érzésű játékos Seherezádé összetört szívére húzta fel a párbajt, míg Gergő nem igazán tudott érvelni. Ki is esett, este már volt csaja vigasztalja.

Nem hiába parázott a Való világ ötödik szériájának alfahímje (Attila szerint analfahím) azóta, amióta Vera révén rákerült a zöld kendő: a villa eltitkolt pornósa a vasárnap esti párbajon 67 százalékkal porrá alázta Gergőt.

Seherezádé szíve volt a célpont

Mintha Verának az ügyvédnő Eszter lett volna a mentora (aki Shadival való küzdelmét az arab származású játékos - vélt vagy valós - nőkkel szembeni tiszteletlenségére húzta fel), a csupa tengermély érzésű játékos folyamatosan azzal támadta Dukai Regina testvérét, hogy az összetörte Seherezádé szívét. Gergő mindeközben szinte minden vitában csúful alulmaradt, igazából a "gratulálok" és a "király vagy"-okon kívül nem sok hozzáfűznivalója volt Vera érveléseihez.

Az viszont menet közben kiderült róla, hogy bár szingliként ment be a villába - ahogyan ő fogalmazott - a szíve már foglalt volt, épp ezért nem bonyolódott bele jobban a dolgokba a gogóssal. (Meg azért nem, mert Seherezádé nem hagyta magát megdugni, de ez a jelenet valahogy elfelejtődött.)

Excsaja várta Gergőt

A nézőtéren egyébként ott ült az excsaja is, aki könnyek közt fogadta az eredményt, vagyis hogy a sittest 33 százalékkal hazaküldte az inkább alfahímnek mondható pornós. Verát mindössze egy ember várta vissza, Fecó, Gergő pedig sokatmondóan tett utalást arra, hogy a vasárnap éjszaka abban fog kimerülni, hogy gerincre vágja szerelmét. Jaj, Seherezádé ezt biztosan nem akarná hallani - jegyezte meg Lilu.