A színésznőhöz csütörtökön délután testvére kihívta a mentőket, akik azonnal kórházba szállították a hírességet. Meg nem erősített hírek szerint a korábban elvonón járt Locklear vényköteles gyógyszereket és alkoholt fogyasztott egyszerre, mert megviselte viharos románca Jack Wagnerrel. A szülők szerint a T.J. Hooker és a Melrose Place sztárja jól van, az orvosok hamarosan ki is engedik.

Csütörtökön kora délután kihívták a mentőket az ötvenéves színésznőhöz. A TMZ és a RadarOnline információi szerint az elvonót is megjárt híresség állítólag egyszerre fogyasztott alkoholt és vényköteles gyógyszereket, ettől lett rosszul. A kaliforniai Los Robles kórház szóvivője megerősítette, hogy Lockleart hozzájuk vitték be, egyúttal azt is elmondta, hogy a színésznő eszméleténél volt, amikor megérkezett. Szülei egyébként azonnal bementek hozzá, és azóta egy közleményben tudatták a világgal, hogy lányuk jól van, nincs életveszélyes állapotban. Az orvosok is bizakodóak, állításuk szerint Locklear jól reagál a kezelésre, és akár nemsokára ki is engedhetik – írja a TMZ.

Információk szerint a színésznő kedden este egy Lakers meccsen járt az egyik barátjával, és azt ott készült képek alapján jól érezték magukat. Azt egyelőre nem sikerült kideríteniük, hogy az ital, amivel olyan lelkesen játszadoztak, tartalmazott-e alkoholt. A RadarOnline-nak nyilatkozó, nevét nem vállaló ismerős szerint Heather Lockleart nagyon megviselte a viharos kapcsolata Jack Wagnerrel. A Melrose Place két egykori szereplője hol együtt volt, hol nem, a színésznő végül novemberben felbontotta az eljegyzést. A bennfentes hozzátette, a mentőket a színésznő testvére hívta ki. „Collenn nagyon aggódott Heather állapota miatt, attól félt, hogy kárt tesz magában” – állítja az ismerős.

Nem ez az első eset, hogy Tommy Lee és Richie Sambora volt nejéhez ki kellett hívni a mentőket: 2008-ban az orvosa arra hivatkozva tárcsázta a segélyhívó számot, hogy híres páciense öngyilkos akart lenni. Később tagadták, hogy valóban ezt történt, majd júniusban mégis bevonult egy arizoniai klinikára. "Heather depressziós és szorong. Szüksége volt egy alapos kivizsgálásra és a gyógyszerei beállítására, ezért a pontos diagnózis és kezelés miatt befeküdt egy erre szakosodott intézménybe" – nyilatkozta sajtósa, Cece Yorke. Két hónappal azután, hogy kiengedték, benyugtatózva vezetett, és a rendőrök le is kapcsolták. Az eset miatt három év próbaidőre felfüggesztett büntetést kapott és 900 dollár pénzbírságot kellett kifizetnie. Az már csak hab volt a tortán, hogy az elvonót kétszer is megjárt volt férje, Richie Sambora márciusban ittasan furikázott lányukkal, és a Bon Jovi gitárosa ellen vádat is emeltek.

A próbaidőt nem is sikerült balhé nélkül megúszni, 2010 áprilisában kidöntött egy KRESZ-táblát. Mivel azonban nem tudták bizonyítani, hogy a koccanáskor ő ült a volánnál, így felmentették. Ezzel egy időben a Celebrity Rehab stábja szerette volna, ha kamerák előtt szabadul meg káros szenvedélyeitől, ám Locklear, aki a megpróbáltatások és az elfogyasztott szerek ellenére is az egyik legdögösebb ötvenes színésznő, visszautasította az ajánlatot, és a nyilvánosság kizárásával próbált megküzdeni gyógyszerfüggőségével. Néhány hónappal később kórházba kellett szállítani, igaz, ekkor egy bakteriális fertőzés miatt szorult orvosi segítségre.