Úgy hazazavarta Kingát, hogy csak na, 66-34 arányban győzött. Két szőke hajzuhatag, két pár szilikonmell és két, kivételesnek aligha mondható elme csapott össze. Hónapok óta rühellték már egymást.

Sherezádé nyerte a VV5 aktuális párbaját, amely a két igazi szőke nő párbaja volt. Legalábbis Lilu szerint, aki a frizurája alapján alighanem szélcsatornába szorult az adás előtt. Kinga egyébként rettenetesen félt, mint utólag kiderült, joggal. 148 napot töltött a játékban. Seherezádé közel kétszer annyi szavazatot kapott, mint Kinga, 66-34-re győzött a prábajban.

Kinga saját bevallása szerint nagyon sokat tanult, és igyekezett minél teljesebben megélni a villalétet. Ha ez utóbbi kifejezést a büdös életben nem halljuk többé, már megérte.

A nagy eseményre amúgy Seherezádé glammodellnek, Kinga pedig Jutkának öltözött a bések utolsó osztálykarácsonyáról. Egyébként nem jött be a papírforma: nem Attilától köszönt el az utolsó szó jogán, hanem Csabától.

Első kör

A párbajt megelőző napokban - az összefoglaló tanúsága szerint - Seherezádénak kinyílt a csipája, és a magában pufogó kismókus helyett  végre harcias asszonyszemélyt alakított. Itt volt az ideje, közel fél éve, hogy szenvedélyes nő kategóriában a játékba került. Minderre Kinga egyfajta tágra nyílt szemű hápogással reagált, a védekezőértékéhez hozzá is írtunk egy -4-es módosítót, Seher támadóértékéhez pedig +2-t. Seher kivonult cigizni, Kinga nyilvános bömbivel kombinált magyarázkodásba kezdett.

Második kör

Az utolsó este mindenki makirészegre itta magát a villafarsangon, tehát rövid időn belül szeretni kezdték egymást - még Vera és Attila is szóba álltak. Vera az udvaron cigizve oltári barátságot ígért Sehernek a műsor vége utánra, mondván, "úgy fogunk bulizni, hogy egymásra locsoljuk a pezsgőt". Kinga eközben lábas fölé hajolva zabálta a kihűlt töltött káposztát, mint egy ogre (megjelenés: -2). Ebből szeretnénk kérni egy animfiget, köszi!

Harmadik kör

Seher denevérhangokat kiadva lépett stúdióba, és közölte: igazából nem tud koncentrálni a párbajra, mert ott vannak a stúdióban a szerettei, de amúgy ha visszamehet a villába, akkor olyan kedves és poztív lány lesz, mint amikor beköltözött (védekezőérték: -2). Kinga szerint ez benne volt a levegőben, és szerinte is sírni kell - majd innen nem értettük, hogy mit mond, mert Seher észhez tért, és folyamatosan a szavába vágott.

A párbaj innen csak nyomokban volt értékelhető, a két nő gyakorlatilag szinte egyszerre beszélt, amikor meg megszólaltak, olyan közhelyek sorjáztak ki a szájukon. Seherezádé negyed tizenegy körül már belassult, és nem fecsérelte a szavakat. Kinga viszont pont az ellenkező irányba indult, és egy bespeedezett kölyökkutyára emlékeztetett, amely légyvadászat közben a levegőben csattogtatja a fogait.

Egyébként

Megcáfolhatatlan tény, hogy Vera ellárvult (nem, nem a szüleit veszítette el, hanem a teste körvonalait): a nyaka csaknem olyan széles már, mint a feje, és úgy egyébként is elpuhult. Szóval ha lehet, csak fokozta a villában egyébként is dúló elhanyagoltsági helyzetet. Ha párbajozni fog a közeljövőben, tutira kap egy derékig érő nyakláncot, hátha attól vertikálisabbnak tűnik.