Két szőke nő csap össze a VV5 következő párbaján, Seherezádé és Kinga. Az egyik cuki, de unalmas, a másik hisztis, de érdekes. Esélylatolgatás, akciókártya, besztof.

Vasárnap, a VV5 következő párbaján a villa két szőkéje, Seherezádé és Kinga közül esik ki valaki. Tulajdonképpen elképzelésünk sincs, hogy ki fog bent maradni, mert az olvasói visszajelzések alapján Kinga körülbelül ugyanannyi embert idegesít, mint amennyit szórakoztat. Úgyhogy most megpróbálunk esélyeket latolgatni, csak úgy, mint minden tisztességes szerepjátékban. Játékoskártyákat, dobókockát és karakterleírásokat elő!

Seherezádé

Támadóérték: +1 módosító, hiszen ő hívta ki Kingát, de egyébként meglehetősen békés, ritkán robbant ki konfliktust

Védekezőérték: +1, mert csak egy jellel kapott többet, mint Kinga, és nem produkált látványos hisztit, amikor lakótársai párbajozni küldték.

Intelligencia: -2. Ritkán közöl megjegyzésre érdemes gondolatokat, és nehezen alkot összetett mondatokat élőszóban.

Megjelenés: 8/10, a villa női közül önök szerint még mindig Seher öltözik a legjobban. Gyakran hord villantékony miniruhát.

Háttértörténet: legendák szerint az idők hajnalán Alvin egyik mókushaverja szerelemgyereket nemzett egy Barbie babának. Ő lett Seherezádé, aki egy rágcsáló ügyességével és arcával kúszik-mászik a színpadon.

Képességek: táncban erős, ökölvívásban sikeres. Emlékezete szelektív.

Gyengeségek: semmit sem produkált még, ami úgy igazán érdekes lenne, és nem a testi adottságaiból következne.

Titkos képesség: annyira titkos, hogy nem tudunk róla.

Fegyverek: énekhang (tízszeres sebzés), cipősarok, kedvesség – akit szeret, az kiesik a játékból.

Kinga

Támadóérték: +3, hajlamos kötekedni, főleg Attilával. Alapvetően közel áll hozzá a konfliktusteremtés, lesből támad.

Védekezőérték: -5, tessék csak visszaemlékezni arra, hogyan hápogott, amikor Seher kihívta. Eddig senkit sem tudott leérvelni, hisztit csap, és elrohan.

Intelligencia: eddig nem mutatták ki.

Megjelenés: 5/10, olvasóink szerint a legelőnytelenebb. Ha nem hagyagolja el magát, +2.

Háttértörténet: saját bevallása szerint Barbie, Paris Hilton és egy királylány keveréke. Valószínűleg egy trópusi ciklon keverte össze őket.

Képességek: elemi szintű rajztehetség, VV Éva-imitáció.

Gyengeségek: bénító emlékek (a játék elején kamuleszbizett Melindával, említésétől lefagy), pánikbetegség, Attila szerint "sokat lehet hergelni, ő egy sértődős miszpicsa és nekem az ilyenek tetszenek".

Ön szerint?

Titkos képesség: LOVE tetoválás a bugyija alatt. Még nem villantotta meg.

Fegyverek: elsöprő erejű hiszti (tízszeres sebzés), szoliszemüveg (hagymavágáskor), babusgatási inger kiváltása egyetlen mondattal ("engem senki sem szeret!)