Végre elérhető Lindsay Lohan teljes Love magazinnak készített fotósorozata. A színésznő a képeken nem villant, de szinte mindegyiken nagyon közel áll a dologhoz. A fotókat Terry Richardson készítette, és van rajtuk pucsítás, nagy dekoltázs meg átlátszó ruha is.

Terry Richardson, a perverz sztárfotós nemrég Lindsay Lohant fotózta a Love magazin számára. Február elején fel is rakott egy pár képet a saját oldalára az akkor még meg nem jelent fotósorozatból.

A képeken Lindsay Lohan dohányzik, szűk fehér ruhában van, és nagyon közel áll a villantáshoz . A sorozatot valószínűleg Richardon és Lohan tavaly októberi közös vacsorája ihlethette, amin Lohan hasonló ruhában jelent meg, és a Love-nak fotózott képekhez hasonlóan semmi különöset nem csinált, csak mutogatta a dekoltázsát, meg dohányzott.

A Love sorozatának első pár képét erre találja meg.

Aztán ezen a héten újabb adag kép jelent meg, amelyeken egyrészt Lohan már sokkal aktívabb, mint az első sorozat képein: pucsít, arcokat vág, rúzsozza magát, pózolgat. Másrészt több szett ruha is van rajta. Persze most is gondosan ügyeltek rá, hogy a színésznő nagyon kis híján ugyan, de ne villantson. A képeket a Love magazin oldalán a erre találja.

A sorozat címe Unseen Lindsay, vagyis a színésznő olyan oldalát kellene látni a képeknek köszönhetően, amelyeket eddig nem nagyon. Legalábbis Terry Richardson szerint nem nagyon.

A képek elég jól sikerültek, ha nem is olyan egyértelműek, mint a nemrégiben készült playboyos képei, de valóban szokatlan helyzetekben, pózokban láthatjuk Lindsay Lohant. A fotókat Richardson Lohan egyik kedvenc szórakozóhelyén, a Chateau Marmont-ban készítette.