A negyedik Való világ győztese szerint a mostani villalakók rondán beszélnek, nincs köztük igazi győztes, de talán Fecó megnyerhetné a játékot. A barátnőjével nehezen körülírható problémáik vannak, de a jövendőbeli gyerekeik nevét már megbeszélték.

“Az első időszakát néztem a Való világ 5-nek, csak olyan csúnyán beszéltek, hogy utána már nem néztem. Sértette a fülemet. Valaki meg fogja nyerni, mert kell, hogy nyerjen valaki, de nem tudnám megmondani. Úgy érzem, hogy a győztes nem az igazi győztes. Van győztes és győztes. Az igazi győztesről tudják, hogy az, de nem érzem ezekről az emberekről, hogy bárki is igazi győztes lenne” - mondta a Velvetnek a VV4 győztese, Nagy Alekosz, aki nem akarta elárulni, hogy ő akkor igazi győztes-e. “Kétségkívül én nyertem, és amikor kijöttem, akkor tapasztaltam, hogy azért volt alapja, de inkább nem nyilatkoznék erről.” Azt nem tudni, hogy köze van-e a hallgatagságnak ahhoz, hogy többen is hullócsillagnak tartják.

Fecó jó, mert belövi a haját

Alekosznak azért nem mindenki ellenszenves a mostani villalakók közül, Fecóval például szimpatizál. “Tetszik, hogy mindig be van lőve a haja, szeret szórakozni, lazítani, könnyeden veszi a dolgokat. Látom rajta az őszinteséget, és már az elején is szimpatikusnak tűnt. De őt sem tartom igazi győztesnek, de ha rajtam múlna, odaadnám neki a győzelmet” - mondta a szeretve kritizáló görög, aki a szempontrendszerét is megosztotta velünk. “Én mindig azt nézem, hogy ki érzi magát bent a legjobban. Oda ne azért menjen be az ember, hogy sírjon meg barátnőket igényeljen, hanem szórakozzon, és azáltal szórakoztasson. Ezt látom Fecóban.” Az öltözködéshez is értő Alekosz úgy tűnik, tényleg nem nagyon követte az eseményeket, ugyanis épp Fecó volt az, akinek még esküvőt is szerveztek a villában.

Ahol Alekosz van, ott csajozás is van

A TV2-höz átigazoló férfi hamarosan új műsort kap, de szerinte ez már nem valóságshow. “Köze van a realityhez, de nem valóságshow. Sokat nem árulhatok el, de annyit mondhatok, hogy erősen a kommunikációra fog épülni, más minőségben, mint a Való világ vagy az Összeesküvők.” Azért nyugodjon meg mindenki, az eddig megszokott stílus valószínűleg megmarad. “Akármilyen buliban vagy műsorban veszek részt, a csajozás mindig ott van. Meg lehet találni a módját, hogy hogyan találja meg az ember a helyzetben a csajozást, ebben pedig jól meg lehet majd.”

Válthatna jobbra is, de nincs jobb

Ön szerint mire gondolt itt Alekosz?

Alekosznak még mindig tart a kapcsolata Bettyvel, akit egyszerűen egy gyönyörű szép, szőke hajú lányként ír le. “Sosem láttam szebbet. Mindig azt szokták mondani, hogy ha szakítasz, akkor fölfelé válts, de itt felmerül a kérdés, hogy hova fölfelé? Persze nem mondom, hogy szakítás van, erről szó sincs.” Amióta kijött az Összeesküvőkből, azért felfedezett bizonyos furcsaságokat a kapcsolatukban. “Ameddig ezeket nem tisztázzuk, addig nem tudok továbblépni. Beúszott a kapcsolatunkba az az ősi törvény, hogy ha azt akarod, hogy érdekelj másokat, akkor neked nem szabad érdeklődni. De én szeretek érdeklődni. Az okozza a problémát, hogy motivált vagyok” - magyarázta kissé nehezen követhető módon a problémáikat, amik az utóbbi két hónapban jelentkeztek. “Remélem, ezek nem a szakításhoz vezetnek, de ha mégis, akkor nem fogom sajnálni. Mondtam is az előbb, akkor váltsunk és lépjünk följebb. De a Betty után nincs följebb lépni” - fejezte be a gondolatot, amit mi már egyáltalán nem értünk.

Mindegyik fia Alekosz lesz

A csődör ugyanakkor nem tartja elképzelhetetlennek, hogy komolyabbra fordul viszonya barátnőjével. “Családalapítási kérdésekben nem ismerek tréfát. Amikor elszánom magam, akkor abban a pillanatban ez az Alekosz megszűnik létezni, és egy új jön a képbe, aki gyereket nevel, családot tart el. Ott már nincs kecmec, ott már nem lehet csajozni. De erről még nincs szó.” Alekosz ennek ellenére konkrét elképzelésekkel rendelkezik családjáról. “Egy gyereket mindenképp szeretnék, de kettő volna az ideális. Ha csak egy lenne, az is jó. Első körben jó volna, ha kislány lenne. A név már megvan, Titanillának hívnák, ha fiú lenne, akkor természetesen Alekosznak. A Betty nagyon szimpatizál a Regina névvel, ezért abban állapodtunk meg, hogy ha úgy adódik, akkor Nagy Titanilla Regina, vagy Nagy Regina Titanilla lesz, a sorrend még kérdés. Ha fiú, akkor simán Nagy Alekosz. Ha két fiú, akkor Alekosz egyes és Alekosz kettes. És ezt nagyon komolyan gondoljuk.”