A Való világ 4 nyertesét választották olvasóink a legrosszabbul öltözött hírességnek. A Velvet ezért megkereste Alekoszt, aki kifejtette, hogy miért kell fecskét és atlétát hordani, és elmondta többek között azt is, hogy szerinte a férfiak nem arra használják a bokszert, amire az való. Fejtágítás mindenkinek a legrosszabbul öltözött hírességtől. Tudta például, hogy az atlétát és az inget is bele kell gyömöszölni a fecskébe?

Amikor Nagy Alekosz, a Való világ 4 győztese megtudta, hogy őt választották meg a legrosszabbul öltözött hírességnek, csak annyit mondott, hogy "örülök". Aztán megkérdezte, hogy ki végzett a második helyen. "Mondják meg, mi nem stimmel, és akkor tudunk róla beszélgetni" – tette végül hozzá. A dolog egyébként valamiért nem érte meglepetésként, de nem értette, hogy miért történt mindez." Én maximálisan ügyelek az öltözködésre, mindig szeretem magam tisztán, sterilen és jól érezni. Ehhez pedig az kell, hogy mindig makulátlanul jelenjek meg."

Az egykori valóságshow-játékosnak a legfontosabb a cipő, annak mindig tisztának kell lennie. "Engem soha nem lehetett sáros talpú, vagy sáros fölsőrésszel rendelkező cipőben látni." Ha egy kicsit koszossá válik Alekosz cipője, akkor ő azonnal aggódik is, és rögtön tisztítja is le. "Komoly cipőtisztítő fölszereléseim vannak otthon" – magyarázta a Velvetnek. Ugyanez a helyzet Alekosz ingeivel, és nadrágjaival is, mindig makulátlanoknak kell lenniük. "Az ingeim mindig vasaltak, a nadrágjaimnak éle van. Meg lehet nézni minden felvételen. Nagyon szeretek öltözködni."

Alekosz perben

Alekosz először az RTL Klub parádézott fecskében és atlétában, aztán átigazolt a TV2-höz, amiért nagyon csúnyán beperelhetik. Az ügyről egyelőre annyi derült ki, hogy a felek jogi kapcsolatban vannak. "Hogy azokban a papírokban mi áll, nem szeretném nyilvánosság elé tárni. Nem kizárt, hogy a bíróságon fogunk találkozni. Ez egy komoly jogi procedúra" - magyarázta Alekosz.

Alekosz szerint a divat az sok-sok évtizeddel ezelőtt kialakult, és nem is nagyon változik. "Ha megnézzük a vezető világmárkákat, azok nem újkeletűek. A Boss, a Gucci, ugye, az Armani, a Pierre Cardin – ezek kiállták az idő vas fogát. Bebizonyították, hogy nagyon klassz dolgok." Mint mondta, azért nem követi a divatot, mert az egynyári dolgokkal nem nagyon tud mit kezdeni. Azok szerinte csak föllángolások. "Én az olyan időtálló dolgokat szeretem, amik már ki vannak próbálva. Mindenből a klasszikust." Alekosz nem engedheti meg magának a legdrágább dolgokat. Az a fontos neki, hogy valami kényelmes és jó legyen. Azt ő hordja és szereti.

Az atléta, a fecske és bokszer azért van

Ahogy a Velvetnek kifejtette, egy férfinak kötelező ing alá atlétát felvennie. "Hát az valami katasztrófális, amikor valaki nem vesz föl semmit, és akkor nyáron izzad, hátradől az autóban, és akkor egy nagy vízfolt keletkezik a hátán. Az atléta azért van, hogy fölszívja az izzadságot." Az atléta szerinte baromi kényelmes, és az alsónadrágba könnyedén bele lehet tűrni, amikor inget veszünk fel. Nem árt tudni, hogy az inget is a fecskébe kell aztán belegyömöszölni. Az atléta hiányánál szerinte csak az lehet rosszabb, ha pólót vesz fel valaki.

Alekosz a bokszert marhaságnak tartja, és szerinte nem arra találták ki, amiért a férfiak hordják. "Az nem alsónemű" – jelentette ki határozottan. "Azt föl lehet venni egy szexuális együttlét előtt, vagy föl lehet venni egy divatbemutatón, vagy a strandon." A fecske-atléta elkötelezett híve szerint a bokszer önmagában olyan szoros, hogy kikészíti és beizzasztja a nemiszervet. Ha ráadásként még beletűrjük az atlétát és az inget is, akkor egyenesen elviselhetetlen.

A szexkiborgnak csúfolt Alekosz aztán kifejtette azt is, hogy mi a probléma a sokkal lazább darabokkal. "Vannak nagyon finom szabású öltönynadrágok. Azok nagyon érzékenyek, és a bokszer kitüremkedik alatta. Csúnya az egész. Nagy feneket csinál az embernek, ami előnytelen." A végkövetkeztetés tehát, hogy a fecske a megfelelő viselet, az bevált – mint mondta –, ki volt már próbálva. Az apjától örökölte egyébként a fecske iránti rajongást.  "Én fecskét használok, mind fehérneműben, mind fürdőnadrágban."

Na és a csajok?

Az utóbbi időben Alekosz egy Betty nevű lánnyal tölti állítólag szabadideje nagy részét. Az ő öltözködésével is maximálisan meg van elégedve. A legfontosabb az, hogy magasabb nála, mert ő a magas lányokat szereti. Mint mondta, egy lánynak ízléses – mondjuk – kösztümszerű szoknyában kell lennie, és szereti a combfixet is. Betty előszeretettel hordja a pink színű divatos rucikat. "Nagyon divatos kategóriába tartoznak" – jellemezte őket Alekosz. "Nem vagyok ilyen típusú öltözködésben, inkább a klasszik dolgokat szeretem, de ő meg ezt szereti bennem. Nem hiszem, hogy mindkét félnek ugyanazt az öltözködési módot kéne követnie."