A 42 éves híresség imádja az alakját hangsúlyozó öltözéket, és bár az Oscar-gálán viselt Zuhair Murad-kreáció nem volt annyira merész, mint az a Versace-ruha, amit a 42. Grammyre vett fel, most mégis a fél világ azon tipródik, hogy volt-e mellbimbóvillantás vasárnap este. Míg Lopez stylistja szerint biztos, hogy minden a helyén maradt, valaki már egy Twitter-oldalt is csinált a mellbimbó nevében.

Nincsen rendes díjkiosztó villantás nélkül, és az idei Oscar-gálán Jennifer Lopez vállalta magára ezt a nehéz, de mások számára nagyon szórakoztató feladatot. Az énekesnő/színésznő Cameron Diazzal a legjobb jelmeztervezésért járó díjat egy meglehetősen merész kivágású ruhában adta át, és igazán senki nem tudta eldönteni, hogy a ruha szélénél látható sötét folt valójában egy mellbimbó vagy esetleg valami más, mondjuk egy ragasztószalag árnyéka. Az már csak hab a tortán, hogy a két színésznő felvezetőként Edith Head jelmeztervezőt idézte, miszerint egy ruha legyen elég szűk ahhoz, hogy megmutassa, hogy viselője egy nő, de elég bő ahhoz, hogy látsszon, hogy egy igazi hölgyről van szó.

Miközben a fél világ azt találgatja, hogy valóban ruházati baleset áldozata lett-e a korábban már nagyibugyit is villantó híresség, stylistja, Mariel Haenn szerint szó sem volt itt semmilyen villantásról, Zuhair Murad csillogó kreációja úgy volt kialakítva, hogy ilyesmi ne történhessen meg. „A ruha tökéletesen passzolt rá. Bár valóban úgy tűnt, mintha egy kicsit áttetsző lenne, aki állítólag látott valamit, azt alaposan megtréfálta a szeme” – nyilatkozta Mariel Haenn, aki egyúttal megjegyezte hogy Jennifer Lopez a Vanity Fair buliján is Zuhair Murad egyik ruháját viseli majd, és az még szexisebb lesz, mint az, amit a gálán viselt. „Azt gondolják, hogy ez merész volt. Várjanak csak, amíg meglátják, hogy mit visel legközelebb!”

Villantott-e Lopez?

Akár kibukkant a mellbimbó, akár nem, Pippa Middleton fenekéhez hasonlóan neki is lett egy saját Twitter-oldala. „Láttatok?” – olvasható az egyik tweet, amelyet persze még több követett: „Nem J.Lo hibája, hanem az enyém, nem kaptam elég levegőt. Szóval mit gondoltok, hogy nézek ki? Hogy kit viselek? J.Lo-t, köszönöm kérdésüket! A CBS túl nagy figyelmet kapott Janet mellbimbóvillantása miatt. Engem az ABC vett rá erre. Kíváncsi vagyok rá, hogy vajon mit gondol erről az egészről a másik mellbimbó. Sajnos nem vagyunk egyenlők” És így tovább, és így tovább.