Rihanna és Ashton Kutcher jó eséllyel nemcsak a pletyka szerint, hanem valóban járnak. Állítólag a nyarat a briteknél akarják tölteni, Rihanna elmélyül a kabbalában, és mindkettejüknek nagyon jó így. Csak épp Demi Moore elől akarták eltitkolni.

Rihanna és Ashton Kutcher, úgy néz ki, járnak, ráadásul jó ideje. A két celeb eddig titkolta a dolgot, de egy múltkori együttéjszakázásnál lebuktak, most pedig már arról van szó, hogy együtt töltik a nyarat. Mindez már csak azért is meglepő, mert amióta Demi Moore-ral válnak, Kutchert nemigen boronálták össze senkivel, legfeljebb megtették egy zabigyerek apjának, meg itt-ott látták nőkkel, ennyi.

A Daily Mail szerint azért tartották titokban a dolgot, mert Kutcher nem akarta exülőfélben lévő neje orra alá dörgölni a dolgot. A Sun úgy értesült, hogy az énekesnő és a színész decemberben ismerkedett meg egy buliban, azonnal számot cseréltek, és azóta flörtöltek, sőt, néhány hete titokban Santa Monicán turbékoltak, egy szállodában.

És ezt így hogy?

Rihannát mostanában Chris Brownnal hozták össze, nem alaptalanul, így érthető is, hogy Brown új csaja, Karrueche Tran miért van betojva az énekesnő sleppjétől.

Időrendben tehát: először kiderült, hogy Rihanna és exe összejárnak dugni, aztán ezt tagadták, majd azt mondták, hogy Brown és Tran nyitott kapcsolatban élnek, úgyhogy azok ketten dughatnának is. Mostanában pedig Rihanna azzal szórakozik, hogy Twitteren int be vagy villant, csak azért, hogy Trant idegelje.

Csak azt nem értjük, hogy akkor hogy jön a képbe Kutcher, azon kívül, hogy az énekesnő férfit akar. Állítólag azt mondta Kutcherről a barátainak, hogy nagyon vicces és cuki. Ismerőseik szerint "mindketten

És ezt így hogy?

szeretik jól érezni magukat, de nincs idejük semmi komolyra". Aha. A biztonság kedvéért azért bejelentkezett néhány kabbala-órára Kutcher rabbijához.

A kérdés tehát az: melyik a valószínűbb? Rihanna Chris Brownt próbálja féltékennyé tenni Kutcherrel, vagy jár valamelyikükkel? Vagy ez az egész csak egy világméretű összeesküvés?

Ha ez valamit segít, a Grazia magazinnak egy neve elhallgatását kérő forrás úgy nyilatkozott, "ez az őrült viselkedés, a folyamatos partizás, a félmeztelenül rohangálás mind-mind Chris miatt van. Fel akarja hívni a figyelmét. Ki tudja, mit csinál legközelebb?". Állítása szerint úgy volt, hogy a pár összejön, de a férfi új csajára hivatkozva lefújta a dolgot, ezért most Rihanna kígyót-békát kiált rá és Tranra, merthogy az egója erősen sérült.