Az egyik legérdekesebb hollywoodi színészpár hivatalosan is válik. Hat évet töltöttek együtt, mi az elejétől a végéig figyeltünk. Nosztalgiázzanak velünk, galériánk is van!

Demi Moore és Ashton Kutcher körülbelül hat évvel ezelőtt kötötték össze életüket, Moore már akkor is jónevű színésznő volt és azóta is az, Kutcher pedig helyes, fiatal színész, egy-két sorozattal (például Azok a '70-es évek show) a háta mögött. A helyzet nem is változott sokat, legfeljebb annyit, hogy a férfi kapott néhány elég jó szerepet, köztük a Két pasi meg egy kicsiben, exülőfélben lévő neje viszont egyre fogy, és már nem szerepel annyit, inkább többféle jótékonysági szervezetet segít. Na de tényleg ennyi lett volna az egész? Összeválogattunk tíz hírt, amelyek segítségével felidézheti a celebpár elmúlt hat évét, hogy a végén eldönthesse, kár-e értük, vagy nem.

Kamuesküvő

A Moore-Kutcher párról szóló első érdekes hír valószínűleg az volt, hogy a Star magazin erőteljes címlapi képmanipulációval írt az esküvőjükről –ami viszont akkor még nem történt meg. A pár a lap fotóin fehérben feszített, noha Moore az eredeti fotón csokoládébarna ruhában van, Kutcher öltönye pedig merész rózsaszín. A viszony örökre rossz maradt: a pár házasságának összeomlásáról a Star magazin írt valószínűleg a legtöbbet.

Kádból tévézés

Az is kiderült, Moore nagyon szeretett Ashton Kutcherhez szorosan hozzábújva, a fürdőkádból bírósági show-kat nézni. Ebből két dolog is kiderült: hogy a színésznő szereti az olyan műsorokat, amelyekben érdekes pereket rekonstruálnak, másrészt, hogy Kutcher nagy rohadék, hiszen a szeretőjével is fürdőkádban hetyegett.

Kutcher nem dimenzionálta túl saját fontosságát

A színészre több okból is lehet haragudni – ezek egyike a balra látható, kapitánysipkás nő – , de az tény, hogy sosem hitte magát fontosabbnak nője cipőjénél.

„Ha együtt mentek el valahova, a férfiak egy kicsit fontosabbak, mint egy táska, de nem olyan fontosak, mint egy szép cipő. Igazából kiegészítők vagyunk" – vélekedett annak idején.

Killer buli

Ashton Kutcher harmincadik születésnapján remekül sikerült a buli: mint utóbb kiderült, egy Hepatitisz A vírussal fertőzött csapos szolgálta ki a vendégeket, többek között Madonnát és Bruce Willist. Összesen nyolcszázan vettek részt a partin, mehettek is orvoshoz oltásért. Az orvosok szerint elővigyázatosságból mind a 800 vendéget be kellett oltani. Ugye előttünk van, ahogy Demi Moore, Bruce Willis, Madonna, Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, Liv Tyler és Salma Hayek sorszámot tép az SZTK-ban?

Kubikosnak is kiválók

A színészházaspár régen és mostanában is sok időt töltött jótékonysági munkákkal (Moore egy sportos kezdeményezést támogat, Kutcher pedig az emberkereskedelem ellen kampányol). Egyszer egy teljes hétig segítettek téglát hordani és földet ásni Guatemalában. Kutcher - állítása szerint - nem érezte idegennek a terepet, mert édesapja korábban ácsként dolgozott, talán pont Guatemalában.

Káromkodva kedveskednek

Randiblogunkban azt is megírtuk róluk, hogy Moore nem mindennapi becenévvel illeti Kutchert (lehet, hogy azóta is): a "Motherfucker" nevet súgja játékosan szerelme fülébe.

Kerekseggű Moore

Demi Moore segge még mindig kitűnő, ha ezt magunktól nem tudtuk volna, Kutcher egy Twitter-posztban tárta elénk. "Nézem a feleségem, hogy az öltönyöm gőzöli bikiniben. Imádom Istent" – tette a képhez.

Képretus

Kutcher nagyon szívesen tett közzé fotókat a nejéről, volt, hogy át is szabta a képeket – egy alkalommal punktarajat varázsolva Moore fejére. Azt akkor még nem tudhatták, hogy a Moore-ra eresztett photosop egyszer még valóban felháborodást vált ki.

Kivárás

Kutcher állította, felesége az első komoly kapcsolata az életében, ennek ellenére nem akarta azonnal megdönteni. “Jó ideig nem történt semmi testi dolog, de mégis több volt egy barátságnál. Annál sokkal mélyebb kapcsolat volt.”

Késősek, kifütyültek

És máris idén februárnál járunk: a házaspár három órát késett egy Sao Paulo-i divatshowról, amelyen ők voltak a fő attrakció. A fotósok egyre idegesebb serege, amint Mr. és Mrs. Kutcher végre megjelent, fújolni és fütyülni kezdett. Ők meg egymást átölelve, ujjaikkal a győzelem jelét mutatva haladtak el előttük.

Kufirc Sara Leallel

Az utolsó nagyobb szabású hírfolyam, amely a párról érkezett,

Kár értük?

részünkről szeptember 28-án indult, amikor már eléggé úgy tűnt, hogy Kutcher a házassági évfordulójukra virradó éjjel megcsalta a feleségét, ezúttal a 22 éves, szőke Sara Leallel. Aztán egyre több érdekesség szivárgott ki a botrányról, végül Moore is begorombult, és rátámadt egy fotósra. Aztán csak beadta a válókeresetet.