Az Éden Hotel 2 férfiai csaknem ugyanúgy képesek vonaglani, mint nőtársaik. Három videóval bizonyítjuk mindezt, a főbb szerepekben Krisztán és Máté.

Éden Ijesztő Tekintet Krisztián ész nélkül sztriptízel, legalábbis ezt látjuk a mostanában adásba kerülő, vagy épp kimaradt felvételeken. Kezdésnek itt ez a vetkőzőshow, amit a tizenkilenc éves autószerelő akkor nyomott Alexának és Noéminek, amikor Tomi megérkezett a hotelbe, és randira vitte Anikót, Edinát és Niki. Ha már nem tudja követni, ki kicsoda, itt a Hogyvolt karakterhatározója.

A helyzet persze fokozható: ha Krisztián iszik, még szívesebben rázza a seggét az általa amúgy is igencsak kedvelt (= megdugni próbált) Nikinek. Mindezt a feszt szexelő Máté-Edina páros azzal kommentálja, hogy Krisztiánnak akkora mellbimbói vannak, mint egy káddugó.

Máté talán pont ettől kapott kedvet, hogy csaknem olyan ribancosan táncoljon, mint Noémi. Az ülőalkalmatosságon fetrengő, szőke Petra eközben narrátorként funkcionál: felhívja a figyelmet a táncolás tényére, Edina nézésére, majd olyan pocsék hangon énekel, amelyet hallani kell, leírni oly nehéz.